nb1.hu

Bognár gratulált, a Vasas nagyon jól játszott, felcsúti szerénység – reakciók

Kruscsics szerint nem volt szép a mutatott játék.

 

Két mérkőzést rendeztek péntek este az NB I-ben. Lássuk, hogyan értékeltek a vezetőedzők a lefújások után!

 

Paks-Puskás Akadémia 0-2

Bognár György (Paks): „Gratulálunk az ellenfélnek. Mindkét csapat megpróbált célfutballt játszani ezen a mérkőzésen már az első perctől kezdve. A Puskás Akadémia ebből a felfogásból jobban jött ki, és jobban is rombolt, bár a találkozó nagy részében a mi védekezésünk is rendben volt. Ma egyáltalán nem jelentettünk veszélyt a kapura. Nem játszottunk jól, amíg próbáltuk leegyszerűsíteni a játékot, a két csatárra felrúgni, és azt letámadni, addig úgy, ahogy működtünk. Mikor olyan játékosok kerültek a pályára, akikben több a játék, egyénileg elmaradtak attól a teljesítménytől, ami elfogadható lenne. Van ilyen a futballban, és mindig van egy győztes és egy vesztes. A harmadik helyet illetően, eddig a mi kezünkben volt a lehetőség, most már nem, így sajnos kevesebb esélyünk lett a dobogóra.”

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia): „Azt kaptuk, amit vártunk. Nem volt az első félidőben két egymás utáni passzunk, a 47. percben passzolt a csapat három konstruktívat egymás után. Számítottunk arra, hogy a Paks küzdéssel szeretne eredményt elérni, így nehéz mérkőzés volt. Sikerültek a cserék, tudtunk ritmust váltani, és ez döntött végül. Én is tudok még váratlant húzni, hogy nem Slagveer állt be, Corbu megérdemelte a lehetőséget, bíztam benne, mint ahogy Komáromiban is. Nem a teljesítményük, hanem taktikai okok miatt kerültek ki a kezdőből, arra számítottam, hogy meccs közben dobom be őket, hogy frissességet és sebességet hozzanak és gyorsítsanak a játékunkon, ez meg is történt. Szerények vagyunk, vár ránk egy nehéz mérkőzés. Azt mondtam, hogyha az utolsó három meccsen kilenc pontot szerzünk, megvan a bronzérem. Bízok benne, hogy a Debrecen nem nyer a Ferencváros bajnokavatóján, bár minden megtörténhet, mert a Debrecen jól játszik az utóbbi időben. Ma és holnap kicsit élvezzük ezt a győzelmet, de vár ránk egy nehéz hét és egy utolsó pont az i betűre a Honvéd ellen.”

 

Kisvárda-Vasas 2-1

Milos Kruscsics (Kisvárda): „Nagyon fontos győzelem volt ez számunkra, hiszen folytatni szerettük volna pontszerzéssel a bajnokságot. Nem volt szép játék, nem tudom az okát, hogy miért. A Vasas már kiesett az NB I-ből, jó játékosokkal, nyomás nélkül játszottak, ezért nem volt egyszerű dolgunk. Az első félidő 50-50 játékot hozott, a másodikra lépésről lépésre javultunk. A Vasas a védekezés felé tolódott, mi a cserékkel kontrázni szerettünk volna. Jó látni azt, hogy az első gól után nem esett össze a csapat, meg tudták mutatni a karakterüket a srácok, a második gólt pedig egy begyakorolt kombinációból tudtuk szerezni.”

Desits Szilárd (Vasas): „A csapat nagyon jól játszott, nem érdemeltünk vereséget. Büszke vagyok a játékosokra, ők is azok lehetnek magukra, mert jó játékot és jó mérkőzést játszottunk. Az elmúlt időszakban is ilyen volt a hozzáállás, de csak bizonyos periódusokban, ez viszont ma a meccs egészére jellemző volt.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC