nb1.hu

Blagojevics keményen kritizált, Bognár a kapusát méltatta – reakciók

Hornyák egy pozitívumot emelt ki, Kuznyecov a szurkolóknak is gratulált.

Az NB I-ben a szombati játéknap a Paks felcsúti győzelmével indult, aztán a keleti rangadón a DVTK fektette két vállra a DVSC-t. Cikkünkben összeszedtük a vezetőedzők értékeléseit.

Puskás Akadémia-Paks 0-2

Hornyák Zsolt: „A meccs 0-0-s állásnál, Mikael Soisalo helyzeténél dőlt el, Szappanos Péter nagy védést mutatott be. Ez döntő pillanat volt, aztán egy buta tizenegyessel hátrányba kerültünk. A csapatom az egész meccsen küzdött, de a belső erőnket kiütötte a Paks. Az egy az egy elleni párharcokat nehezen nyertük meg. Nagyon sok sárgát kaptunk a mérkőzésen. Levi sajnos ezúttal nem volt annyira veszélyes. Az a pozitívum, hogy Nagy Zsoltnak tudtunk adni nagyjából 30 percet.”

Bognár György: „Úgy néz ki, nem beszéltem feleslegesen egész héten, hiszen felhívtam a srácok figyelmét, hogy az első húsz perc nagyon fontos lesz a ritmus miatt. Jó felfogásban futballoztunk, kicsit visszavettünk a letámadásból, időnként vettük csak elő ezt, hiszen a Puskás Akadémia gyors játékosokkal rendelkezik, ezért veszélyesek a kontráik. Ellenfelünknek nem hagytunk területet, és a beadásaikat is hatástalanítottuk. Folyamatosabb játékra számítottak a hazaiak, ami ma nem jött össze nekik, miattunk nem jött össze, ez pedig idegesítette őket. Szappanos Péter személyében kiváló kapusunk van, ma is fontos szerepe volt benne, hogy stabilak voltunk hátul, és nem kaptunk gólt, döntő momentumban védett nagyot.”

DVTK-DVSC 3-1

Kuznyecov Szergej: „Az első félidőben nagyon jól futballoztunk, a másodikban azt kértem, folytassuk ezt a játékot és tartsuk az eredményt, de a DVSC át tudta venni az irányítást. Próbáltuk ellentámadásokkal lezárni a mérkőzést, ez a legvégén sikerült. Büszke vagyok a csapatra, mert nemcsak dominálni kell a mérkőzéseken, hanem néha kell tűrni is és megmutatni a karaktert, túllépni a nehéz pillanatokon. Gratulálok a játékosaimnak és a szurkolóknak is!” (M4 Sport)

Szrdjan Blagojevics: „Az első félidőben nyújtott teljesítményünk messze volt a komolyan vehetőtől, nem is tudom, mit mondjak rá, az első 45 perc okozta a vesztünket. Legfőképp a hozzáállással volt probléma, úgy játszottunk, mint egy felkészülési mérkőzésen. Megértem, hogy a hangulat barátságos a két klub között, de ezt nem engedhetjük meg magunknak. Az első félidő megmutatta, messze vagyunk még egy komoly csapattól, de a második meggyőzött arról, hogy képesek lehetünk eljutni oda. Ha magas szinten akarunk teljesíteni, nem engedhetünk meg ilyen 45 perceket magunknak, mert ez döntötte el a három pont sorsát.” (M4 Sport)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC