nb1.hu

BL: Willi Orbán bizakodik, Guardiola elégedett – reakciók

Az is kiderült, mi hangzott el a szünetben a lipcsei öltözőben.

Szerda este a BL-nyolcaddöntőben az RB Leipzig a Manchester City csapatát fogadta. A hazaiaknál Willi Orbán és Szoboszlai Dominik is végigjátszotta a találkozót, amely 1-1-es döntetlennel zárult. A vezetést a City szerezte meg Mahrez góljával a 27. percben, erre Gvardiol válaszolt a 70. minutumban.

A lefújást követően többek között Orbán is értékelte a látottakat:

„A szünetben megbeszéltük, hogy mik azok a dolgok, amiket ki kell javítanunk a második játékrészben. Úgy érzem, a második félidőben nyújtott teljesítményünkre bátran építhetünk a visszavágón. Főleg a támadójátékunkat lehet kiemelni, akadtak helyzeteink, emellett szereztünk egy szép gólt. A visszavágón az első perctől teljes koncentrációra lesz szükség. Ha ezt megvalósítjuk, lehet esélyünk a győzelemre” – nyilatkozta bizakodva a magyar válogatott védő.

Pep Guardiola így nyilatkozott a lefújást követően:

„Nem csupán az első játékrésszel, hanem az egész meccsel elégedett vagyok. Nem értem azokat az embereket, akik azt hitték, hogy több góllal fogunk itt nyerni. Ez a Bajnokok Ligája, és már a csoportkörben nagyon erős csapatok búcsúztak. Nyitott a párharc, Manchesterben eldől, hogy melyik csapat jut tovább” – mutatott rá a City menedzsere.

A visszavágót március 14-én rendezik a Manchester City otthonában.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
LEIPZIG (német)–MANCHESTER CITY (angol) 1–1 (0–1)
Lipcse, Red Bull Aréna, 45 228 néző. Vezette: Gözübüyük (holland)
LEIPZIG: Blaswich – Klostermann (Henrichs, a szünetben), Orbán, Gvardiol, Halstenberg (Raum, 89.) – Szoboszlai, Laimer, Forsberg (Nkunku, 66.), X. Schlager (A. Haidara, 82.), Werner – André Silva (Poulsen, 82.). Vezetőedző: Marco Rose
MAN. CITY: Ederson – Walker, Akanji, Rúben Dias, Aké – Mahrez, Rodri, Bernardo Silva, Gündogan, Grealish – Haaland. Menedzser: Pep Guardiola
Gólszerző: Gvardiol (70.), ill. Mahrez (27.)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC