nb1.hu

BL-győzteshez igazolt az FTC magyar klasszisa, észt és amerikai játékos érkezett

Több változás is történt a Ferencváros női csapatánál.

Németh Diána a kétszeres BL-győztes VfL Wolfsburgnál folytatja. A világranglista 5. helyén álló német klub kivásárolta a szerződéséből a 19 éves védőt.

Váratlanul ért, amikor a menedzserem megkeresett, hogy lenne ez a lehetőség a Wolfsburgnál, hiszen erről álmodni sem mertem. Egy topcsapat, jelenleg is a világranglista elején vannak. Kértem pár perc gondolkodási időt, hogy meg tudjam emészteni a hallottakat, és utána igent mondtam. Ez egy hatalmas lehetőség számomra, amire nem lehetett nemet mondani, hiszen egy ilyen csapat volt az álmom. Nagyon kedves fogadtatásban volt részem. A klubigazgató is nagyon szívélyes volt, eddig minden nagyon pozitív. Fotózáson veszek részt, utána pedig az első edzésen az új csapattal. Nagyon hálás vagyok a Fradinak, hogy már egész fiatalon lehetőséget kaptam, hogy bemutatkozzak a felnőtt csapatban, sokat segített a fejlődésemben. Mindenben támogattak, és olyanok volt nekem ők, mint egy nagy család – mondta a fradi.hu-nak Németh, aki a magyar élvonalban 58 tétmérkőzésen lépett pályára, emellett 6 Bajnokok Ligája-selejtezőn játszott. Összesen háromszor emelhette magasba a bajnoki trófeát, és 11 gól fűződik a nevéhez.

Érkezett a Ferencvároshoz Jadyn Grace Edwards és Vlada Kubassova is.

A 24 éves amerikai támadó az NWSL bajnokságában szereplő OL Reign klubtól érkezett most a Ferencvároshoz, míg a 28 éves észt csatár a tallinni FC Florát hagyta ott.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC