nb1.hu

Belehúzott a Kisvárda, újabb játékost igazolt le

Az NB I-ben 18 meccsen szerepelt a futballista.

Eseményekben bővelkedik ez a nap a Kisvárda csapatánál. Az NB I-től búcsúzó klub előbb Bíró Bence érkezését jelentette be, majd nemrég kiderült, hogy Révész Attila benyújtotta a lemondását.

Ezúttal újabb hír érkezett az együttesről: Soltész Dominik Kisvárdán folytatja a karrierjét. A 23 éves szélső az NB I-ben eddig 18 meccsen szerepelt. Soltész legutóbb Gyirmóton futballozott.

„Nagyon örülök neki, hogy Kisvárdára igazoltam, úgy gondolom, hogy ez egy újabb lépés felfelé a karrieremben. Minden esély adva van ahhoz, hogy kisvárdai játékosként térjek vissza az élvonalba. A 2021-2022-es szezonban debreceni játékosként szerepeltem az NB I-ben, idegenben és hazai pályán is pályára léptem egyszer-egyszer a Kisvárda ellen. Azt az információt kaptam a vezetőktől, hogy a mielőbbi, ha lehet azonnali feljutás a cél, ahogy alakul a csapat kialakítása, ennek a célnak, úgy érzem, meg tudunk majd felelni. Amit korábban itt játszó futballistáktól is hallottam, arról a mostani terepszemle során meggyőződhettem, vagyis a körülmények nagyon rendben vannak, azon semmi nem múlhat”nyilatkozta Soltész, aki ebben az idényben hétszer volt eredményes a másodosztályban.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC