nb1.hu

Az UEFA hazaküldte a német-magyar meccs játékvezetőjét

Állítólag Kovács István sem vezet több mérkőzést az Eb-n.

A magyar válogatott 2-0-ra kikapott a házigazda Németországtól az Eb második csoportmeccsén. A találkozó vitatott ítéleteiről elhíresült játékvezetője, Danny Makkelie több véleményes döntést hozott a nemzeti csapat szövetségi kapitánya, Marco Rossi szerint is.

A magyar kapitány kifakadt a játékvezetőre, majd elárulta, mi hiányzott

Az első német gól előtt a mérkőzés legjobbjának választott Ílkay Gündogan sokak szerint szabálytalankodott Willi Orbánnal, igaz, a házigazdák csapatkapitánya ezt nem így gondolta. A holland játékvezető sípja néma maradt az esetnél, aki öt nappal később, a horvát-olasz csoportmérkőzésen is kereszttűzbe került. Makkelie ugyanis indokolatlanul sokat hosszabbított a rendes játékidő letelte után, ami a 98. percben szerzett Zaccagni gólnak köszönhetően Horvátország továbbjutásába került. A horvát szövetség hivatalosan is panaszt tett az UEFA-nak, ami erősen közrejátszott Makkelie hazaküldésében.

Egyes források szerint a cseh-török találkozón 18 sárga és két piros lapot felmutató Kovács István sem vezet több mérkőzést már az Európa-bajnokságon.

A játékvezetői bizottság elnöke is megszólalt a skótok elleni kérdéses büntetőről

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC