nb1.hu

Az NB I-ből igazolt támadó középpályást a Honvéd

Nagy szükség lesz góljaira régi-új csapatában.

Az NB II 9. helyén álló Budapest Honvéd hivatalos oldalán közölte, hogy szerződtette a Diósgyőr középpályását, Lőrinczy Attilát. A korábban a Honvéd akadémiáján pallérozódó labdarúgó így visszatért a piros-feketékhez, akikkel kétéves megállapodás kötött. 

“Attila átigazolásával növekednek a variációs lehetőségeink, hosszú az idény, rengeteg meccs van. A kupában is szeretnénk jól teljesíteni, és ehhez olyan keretre van szükség, amely bő, de közben lehetőséget ad arra a fiataloknak is, hogy szerepeljenek az első csapatban. A rutinos játékosaink jó karakterek, éhesek és tudják segíteni a keret többi tagját. Folyamatosan figyeltük a piacot és számítottunk rá, hogy az átigazolási időszak utolsó napjaiban lesz olyan játékos, akit érdemes szerződtetnünk, Attila pedig ilyen” – nyilatkozta Kun Gergely a Budapest Honvéd ügyvezetője. 

Bobál Gergely, Kovács Nikolasz, Kundrák Norbert és Lőrinczy Attila mind azért igazoltak vissza Kispestre, hogy segítsenek nevelő klubjuknak.

“Mindegyikünk a Magyar Futball Akadémia neveltje és most újra itt vagyunk, hogy a Honvéd sikeréért küzdjünk. Amikor még én itt voltam, akkor egészen mások voltak a körülmények. Azóta megszépült a stadion, az akadémia. Gyönyörű az egész komplexum. Jó érzés újra itt lenni, várom, hogy elkezdjük a közös munkát. Nagyon jó éveket töltöttem az akadémián, rengeteget tanultam, itt lettem felnőtt futballista. Sajnáltam, hogy anno úgy alakult, hogy távozom, de követtem végig a csapatot, szomorúan láttam a kiesést, viszont örültem a lehetőségnek, hogy visszatérhetek és segíthetek abban, hogy újra oda kerüljön a Honvéd, ahová a klub való” – mondta Lőrinczy Attila.

A 29 éves játékos eddig 191 NB II-es mérkőzésen lépett pályára, ezeken 42 gólt és 46 gólpasszt jegyzett. Korábban játszott a Budapest Honvéd, a Békéscsaba, az Ajka, a Mosonmagyaróvár, a Szolnok, a Soroksár, Budafok és a Diósgyőr csapataiban.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC