nb1.hu

Az MLSZ-nél kiakadtak, amiért a Paks vezetője nem nyilatkozhatott a kupadöntő után – sajtóhír

A szövetség levelet írt az MTVA-nak.

Május 15-én rendezték a Magyar Kupa döntőjét a Puskás Arénában, amit a hosszabbításban 2–0-ra a Paksi FC nyert a Ferencváros ellen. A meccset követően a meccset közvetítő M4 Sport interjút készített az FTC klubelnökével, Kubatov Gáborral.

„Nem vagyunk hozzászokva a vereséghez” – az FTC elnöke csalódottan értékelt

A Telex arról ír, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetségnél téma lehetett a kupadöntő kapcsán, hogy az FTC első emberével ellentétben Haraszti Zsolt paksi ügyvezetőt nem nem szólaltatta meg a lefújást követően a meccset mutató csatorna. Pedig a cikk szerint az élő közvetítés során Haraszti is ott volt a közelben, készen állva az interjúra. A hírportál információi szerint az MLSZ elnökségi ülésén téma volt az eset, mert a szövetségnél úgy gondolják, hogy sérült az egyenlő bánásmód és a fair play elve is. Az MLSZ vezérkara nem érti, miért csak a vesztes csapat vezetője szólalt meg. Az MLSZ levelet is írt az MTVA vezérigazgatójának.

A szövetség a Telex megkeresésére úgy reagált, hogy „ilyen esetben a partneri viszonyban megszokott módon az érintettnek közvetlenül jelzik kritikájukat”. A Paks is közölte álláspontját. Mint válaszukban írták, a „véleményüket már megismerhette az MTVA”, amely egyelőre nem reagált a cikk szerzőjének kérdéseire.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC