nb1.hu

Az időjárás közbeszólt, meccsek maradnak el az NB II-ben

Tíz másodosztályú csapat már biztosan nem lép pályára idén.

Rossz pályaviszonyok miatt két bajnokit már biztosan elhalasztanak a Merkantil Bank Liga 18. fordulójában, de az időjárás által okozott károk még közbeszólhatnak több helyszínen is.

A Vasas a Budafok otthonában lépett volna pályára vasárnap, de a BMTE az elmúlt napok havas, esős időjárása miatt biztonsági okokból kérelmezte a találkozó elhalasztását. A budafoki centerpályán a játéktér jelenlegi állapotában sérülésveszélyes és a folyamatos olvadás, fagyás következtében alkalmatlan egy bajnoki találkozó biztonságos lebonyolítására. A Vasas FC és az az MLSZ elfogadta a budafoki kérelmét, a mérkőzés új időpontjáról később dönt a szövetség.

A BVSC-Zugló hivatalos honlapján jelentették be, hogy a szombathelyiekkel egyeztetve a pálya használhatatlansága miatt az eredetileg december 10-re kiírt HaladásBVSC, NB II-es labdarúgó mérkőzést elhalasztják. A találkozót tavasszal pótolják.

***

Péntek délután újabb három mérkőzés elhalasztásáról számolt be a Magyar Labdarúgó-szövetség: a SoroksárAjka, az ETOGyirmót és a TiszakécskeKozármisleny találkozót is csak a jövő évben rendezik meg.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC