nb1.hu

Az FTC, a DVTK és a DVSC is pénzbüntetést kapott

A kispesti kapusedzőt eltiltották.

Ismét ülésezett az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, amely többek között a Ferencvárost és a DVSC-t is megbüntette. Nézzük, milyen döntéseket hozott a FEB:

NB I

Avramov Vlada kapusedző (Bp. Honvéd) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

A FEB összevont eljárás alapján a DVSC-t, a MOL Fehérvár és a Bp. Honvéd elleni hazai és az FTC elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB összevont eljárás alapján az FTC-t, a DVSC és a Kisvárda elleni hazai és az Újpest FC elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, konkrét személy szidalmazása, ellenfelet sértő molinók kihelyezése, pirotechnikai eszközök használata, a mérkőzés ideiglenes felfüggesztését eredményező magatartás, tárgy elzárt területre történt bedobása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Jelenleg a következő csapatokkal szemben van folyamatban összevont fegyelmi eljárás, amelyek határozatait a későbbi ülésein hozza meg a Fegyelmi Bizottság: Újpest FC, MOL Fehérvár és Bp. Honvéd.

NB II

A FEB a Haladás-DVTK mérkőzéssel kapcsolatban a Haladást a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és szurkoló elzárt területre történt bejutása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Haladás – DVTK mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményéért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB III

A FEB a Veszprém–Tatabánya mérkőzéssel kapcsolatban a Veszprémet a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Veszprém–Tatabánya mérkőzéssel kapcsolatban a Tatabányát a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni, határozat nélküli eltiltás

Kovács Barnabás (ZTE) és Domingues Brandon José (Bp. Honvéd) 1-1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

Kovács Eszter Rita és Kovács Aida (mindkettő Puskás Akadémia) 1-1 soron következő női felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

Novák Dániel (Haladás) 1 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás” – olvasható a közleményben.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC