nb1.hu

Az ETO román légiósa kiadta az ukázt, Radó szomorkodott – reakciók

A Vasas játékosa megkérdőjelezte a hazaiak első góljának jogosságát.

Hétfő este az ETO FC Győr 3-2-es győzelemmel zárta a Vasas elleni rangadót az NB II-ben, ezzel pedig a Rába-partiak hatalmas lépést tettek a feljutás felé. Egy fordulóval a vége előtt a győriek a második, az angyalföldiek pedig a harmadik helyen állnak, a feleket két egység választja el egymástól. Az utolsó játéknapon az ETO az Ajka otthonában vizitál, míg a Vasas a Soroksárt fogadja. A győriek már egy döntetlen után is örülhetnének, hiszen pontegyenlőség esetén a több győzelem dönt.

Őrült első félidő, öt gól és botrányos zárás: az ETO óriásit lépett a feljutás felé a Vasas ellen

Bumba a lefújás után az M4 Sportnak adott interjúban elmondta, hogy a három pontot akarják megkaparintani Ajkán, míg Radó András szerint elképzelhető, hogy a hazaiak első gólja lesről született.

Claudiu Bumba: „Először is szeretnék gratulálni az egész csapatnak, mivel ez egy csapatmunka volt, mindenki odatette magát. Nagyon örülök, hogy gólt szereztem, és ezzel kivettem a részem a győzelemből. Megyünk tovább az úton, és be szeretnénk gyűjteni azt a pontot, ami hiányzik a céljaink eléréséhez. Nagyon nehéz meccs lesz az Ajka elleni. Ma még kiélvezzük a sikert, de holnaptól már csak a következő meccsre fókuszálunk. Ott is nyerni szeretnénk. Tudjuk, hogy egy pont is elég lenne, de győzelemmel akarjuk elérni a célunkat.” (M4 Sport)

Radó András: „Nehéz mit mondani, ez egy háromesélyes meccs volt. Ugyan a Győr nyert, de mi is megérdemeltük volna a három pontot. Nagyon jól kezdtünk, kétszer is vezettünk, de az ETO kétszer hamar egyenlített. Egy ilyen meccsen nem fér bele, hogy három gólt kapjunk. Mi is megérdemeltük volna a győzelmet, de valami hiányzott. A Győr első gólja lehet, hogy les volt, a végén pedig volt egy tizenegyesgyanús szituáció. Mindent megtett a csapat, nem tudom azt mondani, hogy nem játszottunk jól, de az ellenfél sajnos eggyel több gólt rúgott.” (M4 Sport)

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC