nb1.hu

Az éllovastól kapott kölcsön Kispest-nevelést a Siófok

Legutóbb gólt lőtt új csapatának.

„Németh Barnabás személyében új játékost köszönthetünk klubunkál: a 194 centis befejező csatár Nyíregyházáról érkezik kölcsönbe Siófokra!” – jelentette be az NB II-ben 16, helyen álló klub.

Németh a törökországi edzőtáborban csatlakozott a Siófokhoz. A koszovói Suhareka ellen kiharcolt egy büntetőt, majd győztes gólt szerzett, míg a Dunaújváros FC elleni bajnoki főpróbán gólpasszt adott Major Gergőnek.

A 2002-es születésű támadó Pécsett kezdte pályafutását, a Nyíregyháza előtt játszott a Budapest Honvéd MFA-nál, Szentlőrincen, és fél évet kölcsönben Szlovéniában.

A 2023-as év zárómérkőzésén Siófokon, csereként beállva, ő szerezte a nyírségiek harmadik gólját. Az új igazolással a Siófok ajtóosztálya készített rövid interjút.

„Azt gondolom, hogy a beilleszkedés jól sikerült, jól fogadtak a csapattársak. Már Törökország előtt is volt róla szó, hogy lehet kölcsönbe érkezem Siófokra, ez végül kint az edzőtáborban valósult meg. Nehézséget nem okozott, és jól érzem magam itt!

Mit vársz magadtól a tavaszi szezonra
Elsősorban azért jöttem, hogy segítsem a csapatot, és elérni természetesen a célokat. Próbálok majd ehhez gólokkal, gólpasszokkal és jó játékkal hozzájárulni!

Vasárnap indul a Merkantil Bank Liga NB II, a nyitófordulóban a PMFC-hez látogatunk. Milyen találkozót vársz?
„Mindenképpen egy nehéz mérkőzésre számítok, Pécsett sose könnyű nyerni. Szeretnénk jól kezdeni az első pár mérkőzést, mert azt gondolom, hogy azért ezeken sok minden eldőlhet. A Pécs ellen is ennek megfelelően pontot vagy pontokat szeretnénk szerezni, és a siker érdekében mindent meg fogunk tenni! A csapat készen áll! Jól sikerült a felkészülés, jó volt a főpróba is, úgyhogy jó hangulatban és elszántan megyünk Pécsre vasárnap!”

A Siófok tehát a 16., kieső helyről várja a folytatást, a PMFC jelenleg a 6. helyezett.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC