nb1.hu

„Áttörés az átigazolási időszak után várható” – a Honvéd edzője egyetért a szurkolókkal

Pocsék formában a kiesőhelyre zuhant kispesti csapat.

Laczkó Zsolt, a Merkantil Bank Ligában szereplő Budapest Honvéd vezetőedzőjének elmondása szerint, karrierje mostani időszakában tanulja a legtöbbet és a csapattal abban a helyzetben vannak, hogy gyorsan kell eredményt produkálniuk. A korábbi magyar válogatott labdarúgó az M4 Sportnak adott interjújában az elmúlt tanulságairól beszélt.

„Nehéz időszakban kell látni, érezni, hogy ki áll melletted. 6-7 hét alatt többet tanultam, mint valaha, egyetlen edzőképzés nem tanít annyit, mint egy ilyen helyzet.” 

A 37 éves szakember augusztus 16-án lett vezetőedző Kispesten, azelőtt Marco Rossi szövetségi kapitány pályaedzője volt a magyar válogatottnál.

Egyetértek a Honvéd szurkolóival, ennek a klubnak az NB I-ben a helye. Meg kell találni a stabil csapatot. Áttörés a következő átigazolási időszak és egy teljes közös felkészülés után várható.

Laczkó Zsolt játékosként élvonalbeli bajnoki címet nyert a Honvéddal.

„Jó csapat volt, jó edzővel és egy szisztematikus munka eredménye. Nagyon kellett a szurkolók segítsége, ami nagy erőt adott nekünk. Minden összejött, jó volt az öltöző.”

A Budapest Honvéd jelenleg az NB II kiesőhelyén szerénykedik, a következő fordulóban a Szentlőrinc vendége lesz.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC