nb1.hu

Angliából igazolt magyar védőt a Vasas, az edző fia érkezett a feljutóhoz

A DVSC-vel bajnoki címet nyert játékos Kazincbarcikán folytatja.

Kiss Ágoston és Lehoczky Roland után újabb játékos igazol a Vasas FC csapatához. Néhány hónapja még az angol Championshipben szereplő Hull City csapatával hozták szóba Bodnár János Gergőt.

Premier League-be igyekvő csapathoz igazolhat a 18 éves magyar védő

A fiatal magyar jobbhátvéd szerződését nem hosszabbította meg a Peterborough, így átigazolási díj nélkül érkezett a Vasashoz. Bodnár az első csapattal kezdte meg a nyári felkészülést, és kezdőként jutott szerephez a Somorja elleni barátságos mérkőzésen, de az NB1.hu információi szerint majd az NB III-as együttes tagja lesz a következő szezonban.

BÉKÉSCSABA
Uram János, Szatmári István és Márkus Attila után a Békéscsaba 1912 Előre új érkezőről számolt be a hivatalos honlapján. A Siófok csapatától érkezett a békéscsabai születésű, 190 cm magas Csató Martin – aki Csató Sándor vezetőedző gyermeke. A 29 éves középső védőként és akár védekező középpályásként is bevethető, jobblábas labdarúgó jelentős másodosztályú tapasztalattal bír: korábban a Győri ETO, a Dorog, a Csákvár, a Vasas és a Haladás mezében is pályára lépett a másodosztályban.

KAZINCBARCIKA
Szolnokon nevelkedett 22 éves támadó szélsőt igazolt a Kazincbarcika. Pintér Ádám 14 évesen került Debrecenbe, ahol végigjárta a korosztályos csapatokat, és 2019 októberében a Fehérvár FC ellen debütált az élvonalban. Pintér aktív tagja volt a 2021-ben bajnoki címet nyert DVSC keretének, 2022-től az NB II-ben játszott, a Szeged, a Szentlőrinc, majd a Budafok játékosa volt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC