nb1.hu

Anglia nem tudta feltörni a szlovén védelmet, nem dőlt el a magyar továbbjutás

Szerbia sem bírt Dániával.

Az utolsó csoportmérkőzést megelőzően Anglia 4 ponttal állt a „C” jelű kvartett élén, és egy győzelemmel nem csak saját elsőségét biztosíthatta volna be, hanem a magyar válogatott továbbjutását is.

Eb: Portugálok? Románok? Szlovákok? Mi várhat a magyar válogatottra továbbjutás esetén?

A 20. percben a sokadik angol támadás góllá érett, de lesállás előzte meg a gólpasszt. Az angol mezőnyfölény több helyzettel párosult, komolyabb gólhelyzet nélkül. A második játékrészt is erőteljesen kezdte Anglia, de a szlovén védelem megakadályozta az akciók kibontakozását. A 92. percben a csereként beállt Palmer lövését védte Oblak, majd Alexander-Arnold próbálkozása zúgott el a kapu fölött. Anglia csoportelsőként, Szlovénia harmadikként jutott tovább. A magyar válogatott továbbjutása a szerda esti mérkőzések eredményétől függ.

Európa-bajnokság, C csoport
Anglia–Szlovénia  0–0
Gólszerző: –

A csoport másik mérkőzésén a 2 pontos Dánia mérkőzött meg az utolsó szalmaszálat megragadó Szerbiával abban a tudatban, hogy a találkozó győztese biztosan továbbjut.

Az első félidőben inkább a dánok álltak közelebb a gólszerzéshez, de kiegyenlített játékot láthattak a nézők. A második játékrészben is Dánia volt kapura veszélyesebb, de a hajrában Milinkovic-Savic lőhette volna tovább Szerbiát, azonban a labda Schmeichel kezei közt pihent meg. A dánok a csoport második helyén végeztek, a szerbek búcsúztak a tornától.

Európa-bajnokság, C csoport
Dánia–Szerbia  0–0
Gólszerző: –

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC