nb1.hu

Alig maradt játékosa, ultimátumot kapott a Puskás Akadémia Kl-ellenfele

Megszűnhet az ukrán élvonalbeli klub.

Az elmúlt hetekben írtunk róla, hogy kérdésessé vált a Dnipro-1 jövője.

Konferencia-liga: nagy bajban lehet a Puskás Akadémia ellenfele

Erősen kérdéses, ki tud-e állni a Puskás Akadémia elleni Konferencia-liga-párharcra az ukrán élvonalbeli Dnipro-1, ugyanis a sport.ua ukrán portál szerint a klub már csak papíron létezik – szúrta ki az nso.hu.

A forrás írásában olvasható, hogy a dniprói csapat befektetőkeresése nem járt sikerrel, ezért az újjáalapított klub hasonló sorsra jut, mint elődje: az FK Dnipro 2018-ban jelentett csődöt, mert nem fizette ki a játékosoknak és stábtagoknak ígért pénzbeli kártérítést.

Az ukrán sportoldal is beszámolt, hogy a klubnál maradó játékosok új csapatot kereshetnek maguknak, és nem terveznek összegyűlni a csapat központjában, ahogy edzőtáborba sem mennek. A klub közösségi felületein látható, hogy számos játékos már új csapatba igazolt az elmúlt hetekben, így alig maradt a hivatalos keretben labdarúgó. Sőt, a sorsdöntő bejelentésről sem érkezett hír, ugyanis a mai napra tervezett visszatérés elmaradt, nincs senki a klubnál, aki ezt megtehetné.

A tervek szerint a Puskás Akadémia elleni Kl-párharc első meccsét július 25-én rendeznék meg, Kassán.

FRISSÍTÉS:
Az ukrán sportoldal a legfrissebb cikkében közölte, az első osztályú labdarúgó-bajnokság vezetősége ultimátumot adott a hetek óta csendben lévő Dnipro csapatának, július 10-én döntenek a csődközeli klub sorsáról.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC