nb1.hu

Afrikai csatárral hozták hírbe a Lokit, két MTK-tehetség sorsa is eldőlt

Erősített a Dunaszerdahely.

MTK

Új szerződést kötött az MTK-val Molnár Ádin és Szőke Gergő. A 20 éves Molnár az előző idényben az NB II-es Kozármislenyben szerepelt kölcsönben. A mislenyei gárdában a szélső 32 tétmeccsen 4 gólt szerzett, emellett 8 gólpasszt osztott ki.

Szőke Gergő szintén kölcsönjáték után kezdte meg a felkészülést a fővárosi klubnál. A 20 éves középpályás a Gyirmótban bizonyíthatott az utóbbi időben. Molnár Ádin a 23-as mezt viseli majd a jövőben, míg Szőke Gergőé a 26-os mez lett – áll a kék-fehér klub közleményében.

DVSC

A Nemzeti Sport cikke szerint Yacouba Silué felkelthette a Loki érdeklődését. A 22 éves elefántcsontparti csatár játékjogát jelenleg a szerb FK Mladost Lucani birtokolja. Silué az előző idényben 33 tétmeccsen 5 gólt lőtt, emellett 3 gólpassz fűződik a nevéhez. A szerződése jövő nyáron fog lejárni aktuális klubjánál.

DUNASZERDAHELY

Ján Bernát a DAC-ban szerepelhet az új idényben, a 23 éves szlovák középpályást a belga Westerlo adta kölcsön. A dunaszerdahelyi közleményből kiderül, hogy a megállapodás vételi opciót is tartalmaz.

„Megkeresett a DAC, amiért nagyon hálás, ugyanakkor boldog is vagyok, mert ez egy nagy ambíciókkal és szurkolói bázissal rendelkező klub. Azt várom, hogy közönségvonzó, a DAC számára tipikus futballt játszunk majd és hogy ezzel szórakoztatni fogjuk a szurkolóinkat. Bizonyos idő után ismét százszázalékosan egészséges vagyok, szeretném visszanyerni az eredeti formámat, hogy jó teljesítménnyel, gólokkal és gólpasszokkal segítsek a csapatnak elérni a legmagasabb célokat Európában és idehaza is. Nagyon várom már, hogy pályára léphessek a DAC csodálatos szurkolói előtt”mondta Bernát, aki a 7-es mezben fog játszani a DAC-ban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC