nb1.hu

A Vidi edzője a célokról, az azeri csapat trénere bírói hibákról beszélt

A Fehérvár FC 2-1-re győzött az azeri Sumqayit vendégeként a Konferencia-liga-selejtező második fordulójának első mérkőzésén.

Kl: Pető győzelemmel debütált, nagy lépést tett a továbbjutás felé a Vidi

A szerda esti visszavágóról szóló sajtótájékoztatón Pető Tamás az esélyekről beszélt.

„A múlt heti mérkőzésből kiindulva nagyon nehéz meccsre számítok. Az ellenfelünkben sokat futó, agresszív csapatot ismerhettünk meg, de nem is lehet más célunk hazai pályán, a saját szurkolóink előtt, mint a győzelem megszerzése. Az azeri futball erejét jól mutatja, hogy a négy kupaindulójukból három is nyertesen hagyta el a pályát a múlt héten, nekünk is nagyon oda kell figyelnünk szerda este. Tisztelnünk kell az ellenfelünket, de a célunk a győzelem és a továbbjutás.”

A Sumqayit FK vezetőedzője, Samir Abasov a korábbi bírói ítéletekről is szót ejtett.

„Készen állunk a szerdai visszavágóra. A múlt heti mérkőzésen remek volt a hangulat és arra számítok, hogy jó mérkőzést láthatnak majd a stadionba kilátogató szurkolók. Vannak sérülés és eltiltás miatt hiányzó játékosaink, mindezek ellenére bízom abban, hogy jól alakul majd számunkra a meccs. Remélem, hogy ezúttal nem lesznek olyan játékvezetői hibák, amelyek az első mérkőzésen sújtottak bennünket. A fejemben már megszületett az a taktika, amivel pályára küldöm a csapatomat, de erről nem szeretnék most részletesebben beszélni.”

A Fehérvár-Sumqayit Kl-selejtező szerdán 19:00-kor kezdődik.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC