nb1.hu

A Vasas két játékost csábít haza a két távozójáért kapott pénzből

Nem kezdte jól az NB II-es bajnokságot a Vasas, az angyalföldiek az első fordulóban a Budafok ellen kaptak ki 1-0-ra hazai pályán, míg a második játéknapon Szegeden szenvedtek 4-3-as vereséget.

Angyalföldről a nyáron 12 futballista távozott, az eddigi két találkozó alapján megállapítható, hogy a legnagyobb veszteség a két középső védő, Iyinbor Patrick és Hegedűs János elvesztése. Előbbi rendszeresen tagja volt a kezdőcsapatnak, de az FTC kölcsönjátékosa volt, de pár hete a zöld-fehérek a Kecskemétnek adták kölcsön, míg utóbbi azért kellene most az angyalföldieknek, mert az ezen a poszton másik állandó pillér, Otigba Kenneth megsérült, elképzelhető, hogy hosszú hetekig nem léphet pályára.

A klub vezetőinek tehát lépniük kell. Információink szerint az USA-ban futballozó Pávkovics Bence a kiszemeltjük, akiről az NB1.hu augusztus 2-án írta meg, hogy az El Paso megtartaná. Pávkovics egyébként csapata legjobb játékosa.

Az NB1.hu délelőtt azt is jelezte, hogy az U21-es válogatottunk alapembere, Tóth Milán is kiszemelt, aki jelenleg a Sturm Graz második csapatában az egyik fontos láncszem.

Érdekesség, hogy mindkét játékost szerződés köti a jelenlegi klubjához, így a Vasas tulajdonosainak átigazolási díjakat kell fizetniük értük. A klub azonban 800 millió forintos mínusszal indult neki az NB II-nek a kiesés miatt.

Az NB1.hu úgy tudja, hogy a kívánt összegek mégis rendelkezésre állnak. Egyrészt azért, mert Cipf Dominik átigazolási díjért cserébe került a Tiszakécskéhez, míg Szalai József Mezőkövesden folytatja majd szintén átigazolási díjért.

A két játékosért kapott összeg (értesüléseink szerint Szalai átigazolása hétfőn lesz bejelentve) fedezi a két kiszemelt díját és ráadásul még a mindennapi működéshez is hozzájárulnak a távozókért érkezett/érkező átutalások.

Ha az átigazolási valóban létrejönnek, akkor kijelenthető lesz, hogy két cserejátékosért kapott pénzből igazol a Vasas két kezdőcsapatba szánt játékost.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC