nb1.hu

A Vasas játékosa szerint Pintér Attila egy taktikai zseni

Vida Máté szeretne Nikitscher Tamás példájából erőt meríteni.

Vida Mátét az elmúlt években súlyos sérülések sújtották, emiatt még a visszavonulás is megfordult a fejében. A Vasas középpályása a Csakfocinak adott interjút, melyben többek között Pintér Attiláról beszélt, akit a legjobb magyar edzőjének tart, illetve szerinte egy taktikai zseni.

Mivel egyáltalán nem ismertem, nem tudtam, hogy mire számíthatok tőle. Azonban már a harmadik edzés után kiderült számomra, hogy iszonyatosan felkészült, minden apró részletre odafigyel, egy taktikai zseni…Ugyan még rövid ideje dolgozunk együtt, de azt már most kijelenthetem, hogy az eddigi magyar edzőim közül ő legjobb, de összességében is TOP 3-as Marco Rossi és Peter Hyballa mellett.

Vida megemlítette, hogy eljátszott a Vasastól való távozás gondolatával, mivel Gera Zoltán és szakmai stábja nem számított rá. Úgy érzi, Pintér Attila érkezésével megnyílhat előtte az út akár a kezdőcsapatba való visszatérésre is. Jelenleg ez a legnagyobb motivációja, példaként pedig a válogatottban bemutatkozó Nikitscher Tamás van előtte.

A legnagyobb motivációt jelenleg az jelenti, hogy visszakerüljek a Vasas kezdőcsapatába, de remélem, később még ennél is lehetnek nagyobb céljaim. Nikitscher Tamás esete inspirál, aki ugyanezen a sérülésen esett át, aztán Kecskeméten olyan teljesítményt nyújtott, hogy Marco Rossi beválogatta.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC