nb1.hu

A Real Madridban nevelkedett támadót igazolt a DVTK

Szombaton jöhet a debütálás.

A Diósgyőrben folytatja a karrierjét Francisco Feuillassier. A 25 éves támadó ma írta alá a szerződését, így a Kazincbarcika elleni szombati edzőmeccsen akár debütálhat is a DVTK-ban.

A futballista Argentínában született, de már gyerekkorában Madridba költözött, ahol a Realnál kezdett el futballozni. A Real első csapatában két Spanyol Kupa-találkozón tehette le a névjegyét, a legutóbbi állomáshelye pedig az FC Cartagena volt.

„A Real Madrid akadémistáitól mindenhol sokat várnak, így biztos vagyok benne, hogy tőlem is. Emberként és labdarúgóként ott tanultam mindent, most azért érkeztem Diósgyőrbe, hogy megmutassam a tudásom. Bevallom, korábban nem sokat tudtam a DVTK-ról és a magyar bajnokságról, de amikor megkeresett a klub, elkezdtem minden elérhető forrásból információt gyűjteni a csapatról, az infrastrukúráról, a városról a megalapozott döntés érdekében. Többek között felvettem a kapcsolatot Alex-szel is (Alexander Vallejo – a szerk.), aki biztatott, hogy éljek a lehetőséggel. A pálya mindkét szélén tudok játszani, és középen is. Ha lehet választani, akkor a támadó szekciót választom, de ha az edző a jobbhátvéd helyére állít, akkor azt a feladatot igyekszem a legjobban ellátni. Nagy célokat sosem tűzök ki magam elé, hanem napról napra gondolkodok, minden edzésen igyekszem kiadni magamból a maximumot, és szeretnék minél több mérkőzésen pályára lépni. Elsősorban tovább szeretnék fejlődni, amiben a csapat nagy segítséget nyújthat. A DVTK magasan támad le, sok támadást vezet, és sokat lő kapura, imádom ezt a játékstílust!” – nyilatkozta a dvtk.eu-nak Feuillassier.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC