nb1.hu

A pszichés felkészülés került előtérbe a DVSC-nél a Nyíregyháza elleni vereség után

Máté Csaba a szériák fontosságáról is beszélt.

A héten az NB1.hu már foglalkozott azzal, hogyan készül a DVSC azután, hogy az előző fordulóban 3-2-es vereséget szenvedett Nyíregyházán. Ez a mérkőzés mindkét csapat szurkolói számára kiemelt fontosságú volt.

A hétközi helyzetjelentést követően Máté Csaba, a Loki vezetőedzője, a klub honlapján is megosztotta a véleményét. A DVSC szombaton 19.30-tól az MTK fogadja.

Feltűnő új mez: bemutatta harmadik szerelését a Nyíregyháza

„Természetesen mindenki nagyon csalódott a nyíregyházi mérkőzés miatt. Az volt az elmúlt napok feladata, hogy a játékosokat felkészítsük pszichésen is a következő kihívásra. A sportban az a szép, hogy minden héten van arra lehetőség, hogy javíts a helyzeteden. Az MTK ellen megtehetjük az első lépést afelé, hogy visszaszerezzük a szurkolók bizalmát. Az előző meccsen egyéni hibák váltak végzetessé, ezeken mindenképpen javítanunk kell. Az MTK 3 győzelemmel, jól kezdte a bajnokságot, aztán 3 vereség következett, ez is mutatja a mezőny kiegyensúlyozottságát, egy-két csapatot leszámítva bárki le tud győzni bárkit. Egy jó sorozattal sokat lehet előrelépni, egy rossz szériával gyorsan nehéz helyzetbe lehet kerülni, erre nagyon kell figyelnünk.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC