nb1.hu

Az ultrák kritikájáról is beszélt a korábbi diósgyőri edző

A Hétközi Fordulóban történt.

Hiába esett ki az NB I-ből a Honvéd, míg a MOL Fehérvárnak sikerült a bennmaradás, a Vidi szurkolói ugyanúgy szidták a saját játékosaikat a már kiesett Vasas elleni 0-0 után, ahogy tették azt a kispestiek a kedvenceikkel Felcsúton, a Puskás Akadémiától elszenvedett 2-1-es vereséget követően.

A Hétközi Forduló szezonzáró adásában a szurkolói bírálat és a játékos elvárható reakciója is téma volt. Az NB1.hu magyar focit kibeszélő talkshow-jának egyik vendége, a korábban Diósgyőrben is edzősködő Feczkó Tamás a következőt mondta az ultrák negatív kritikái kapcsán:

Amikor siker van, akkor ünnepelsz a szurkolókkal, amikor nincs siker, úgy gondolom, hogy akkor is oda kell menni, meg kell köszönni.

Feczkó azt is hozzátette, hogy „tök jó, hogy elmondjuk, hogy miért nem mennek ki a játékosok, de amikor kimész, és 2000-en éppen édesanyádat veszik a szájukra, akkor az nem olyan jó dolog. De szerintem az a minimum, hogy megtiszteld a szurkolóidat; ha ott vannak veled jóban-rosszban, akkor a rosszat is el kell tudni tőlük viselni.

A Hétközi Forduló szezonzáró epizódja szerda délutántól lesz elérhető az NB1.hu YouTube-csatornáján. A műsor július utolsó hetén, az NB I-es bajnoki rajtot megelőzően fog folytatódni.

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC