nb1.hu

A Kecskemét kivásárolta a szerződéséből a Vidi magyar csatárát

Ausztriából hazatérve alig kapott lehetőséget a Fehérvárnál, most váltott.

A Kecskemétnél folytatja a pályafutását Berki Marcell.

A 20 éves támadót a lilák kivásárolták a fehérvári szerződéséből, miután a Vidinél alig kapott lehetőséget: egy év alatt mindössze egy NB I-es meccsen kezdett, idén kétszer csereként lépett pályára, háromszor a kispadról nézte végig a mérkőzéseket.

Berki Szoboszlai Dominik útját járva évekig Ausztriában, a Salzburg akadémiáján nevelkedett, játszott az osztrák másodosztályban a Liefering színeiben, folyamatosan tagja az utánpótlás-válogatottaknak. Most hosszú távú szerződést írt alá a Kecskemétnél.

Friss az élmény még számomra, ugyanakkor amikor meghallottam, hogy a KTE engem szeretne, akkor nagyon boldog lettem. Nem sokat gondolkodtam, szerettem volna váltani és jönni. Tisztában vagyok vele, hogy egy nagyon jó klubról van szó, mely a játékosok kinevelésében is komoly sikereket ért már el. Tökéletes lépés ez számomra fiatalként, ami az én munkabírásommal egy nagy lehetőség is. Szeretném megmutatni, hogy mit tudok, ezzel is segítve a klubot. Célom, hogy minél több játékperchez jussak, azt tartalommal töltsem meg, és remélem, hogy a szurkolók is gyorsan meg fognak kedvelni ezáltal” – mondta.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC