nb1.hu

A Honvéddal bajnoki címet szerző KTE-középpályás elmondta, mi kell az FTC-legyőzéséhez

Zsótér Donát megszerezte első gólját tétmeccsen a KTE színeiben a Veszprém elleni kupamérkőzésen, A Budapest Honvédtól nyáron a Kecskeméthez igazoló korábbi U21-es válogatott középpályás többek között erről is beszélt a klubnak adott interjújában.

„Nehéz mérkőzés volt, hiszen NB III-as szinten egy nagyon jó csapattal játszottunk, ezt mi is éreztük. A gólomnál szerencsém is volt, arra koncentráltam, hogy kaput találjak, de a védőn pont jól is pattant meg a labda.”

A Kecskeméti TE a MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében a Nyíregyházával mérkőzik meg.

„A nyolc között már nincs kedvező, vagy kedvezőtlen sorsolás, ahogy a többi csapat, úgy a Nyíregyháza is igen komoly játékerőt képvisel. Itt már mindenkinek az a célja, hogy eljusson a sorozat végéig. Csak a következő meccsre koncentrálunk, azon próbáljuk kiadni magunkból a maximumot, aztán kiderül, hogy ez végül mire lesz elég.”

Az NB I 23. fordulójában a KTE az FTC otthonába látogat.

„A Ferencváros ellen természetesen mindenkinek nehéz, különösen a Groupama Arénában, nem sűrűn járnak oda a csapatok nyerni. A Fradi ellen a száz százaléknál is több kell mindenkitől, hogyha jó eredményt akar egy csapat elérni. Mindannyian azon vagyunk – személy szerint én is – hogy egyénileg és csapatként is jó teljesítményt nyújtsunk. Egymást segítve, összefogva szeretnénk egy jó mérkőzést játszani.”

Zsótér a Honvéd színeiben már kétszer is eredményes volt a Ferencváros ellen, először még Marco Rossi irányítása alatt abban a szezonban, amikor a kispestiek megnyerték a bajnokságot.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC