nb1.hu

A Honvéd korábbi játékosa és edzője ült a bronzérmes csapat padjára

Az NB III Dél-Nyugati csoportjában harmadikként zárt FC Nagykanizsánál a nyáron a váltás mellett döntöttek, miután közös megegyezéssel elváltak az útjaik Gombos Zsolt vezetőedzővel. Maga a váltás nem volt előre tervezett, de az egyeztetések során kiderült, hogy más elképzelései vannak a szakvezetőnek és a klubnak, így sok sikert kívánva egymásnak elköszöntek egymástól – írja a zaol.hu.

Hivatalosan bejelentés még nem született, de hétfőn már az új edző, Gabala Krisztián irányításával kezdődhet a munka. A játékosként a Budapest Honvéd, a Haladás, a Kecskemét és a Békéscsaba csapataiban is megfordult sportoló edzőként a Honvéd, a Csepel, a Hatvan, a Budaörs és a Szentlőrinc együtteseit irányította.

A keret kialakítása is zajlik, erről Lánczos Attila ügyvezető a Zala vármegyei portál érdeklődésére elmondta, addig nem szeretnének távozókról és érkezőkről nyilatkozni, amíg nem tisztázódik le minden, ám mint megjegyezte, a hét közepén terveik szerint részletesen is bejelentik a csapatnál történt változásokat. Akadnak, akik jelenleg próbajátékon vesznek részt más csapatoknál, s amíg az ő sorsuk sem dől el, a keret nyitottnak tekinthető.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC