nb1.hu

„A foci mindenkié” – megható mezbemutató az NB II-es csapattól

A másodosztály tavalyi meglepetéscsapatánál nem a játékosoké volt a főszerep a mezbemutatón.

Különleges kampánnyal mutatta be a 2024/25-ös szezon mezeit a HR-Rent Kozármisleny. A másodosztály tavalyi ötödik helyezettje „A foci mindenkié!’ mottóval prezentálta az új garnitúrát. A szerelést ezúttal nem a klub labdarúgói öltöttek magukra először.

A fotógaléria fókuszában a társadalom sokszínűsége áll. A nők, a férfiak, gyermekek és a nyugdíjasok mellett az autizmussal, értelmi fogyatékkal illetve Down-szindrómával élők, a látás- és hallássérültek, a mozgáskorlátozottak, valamint a romák is képviseltetnek a mezeket bemutató albumban.

💙🤍A FOCI MINDENKIÉ!🤍💙
A HR-Rent Kozármisleny 2024/25- ös új szerelése

Klubunk idén is különleges kampánnyal készült,…

Közzétette: Kozármisleny FC – 2024. augusztus 8., csütörtök

 

„Sokan sokfélék vagyunk, mégis ugyanúgy kötődünk a sporthoz, különbözünk, mégis ennek köszönhetően egészítjük ki egymást és válunk együtt erősebbé a sportban és az életben egyaránt! Hisszük, hogy ‘a foci mindenkié!’. Az autizmussal élőké éppúgy, ahogy Zentéé, akiért anno egy ország fogott össze; a nyugdíjasoké éppúgy, ahogy a gyerekeiért aggódó anyáé; a kerekesszékkel élőké éppúgy, ahogy a Tiéd és a miénk is – mert a foci összeköt!” – írta a klub hivatalos Facebook-oldalán.

Az új mezgarnitúra a hétvégi, Budapest Honvéd elleni összecsapáson debütál.  A Kozármisleny vasárnap este 7 órás kezdéssel látja vendégül a kispestieket

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC