nb1.hu

A Fiorentina magyar légiósa élvezetes meccset vár

A magyar U19-es válogatott Dénes Adrián szerint nem lesz könnyű dolga a Fradinak.

A Fiorentina U19-es csapatával januárban Szuperkupát nyert Dénes Adrián, aki közel másfél hónapja már a felnőtt csapatban is bemutatkozott. A Budapest Honvédtól Firenzébe igazolt 19 éves támadó szélső az nso.hu-nak nyilatkozott a Ferencváros elleni Konferencia-liga összecsapásról.

„Ismerve Vincenzo Italiano vezetőedzőt, a stábjával megfelelően feltérképezi a Ferencvárost, minden meccset komolyan vesz a csapat. Biztos vagyok benne, hogy a Fiorentina uralni akarja a mérkőzést hazai pályán, számos rövid passzos támadást próbál vezetni, a szélek megbontására is törekszik, és akkor sem áll vissza, ha előnybe kerül. A Fradi van olyan erős csapat, hogy veszélyeztetni tudja a hazaiak kapuját, a vendéggyőzelmet sem zárom ki, de biztos, hogy nagyon meg kell szenvednie Firenzében. A csapattársaim közül többen ismerik a zöld-fehéreket, és jó véleménnyel vannak róluk.”

A firenzeieket csak a tavalyi BL-döntős Inter tudta megverni a bajnokságban, az Ekl-ben a Genk otthonában 2-2-es döntetlen játszottak. A Ferencváros a Csukaricski ellen nyert 3-1-re az első csoportmeccsen. A Fiorentina – Fradi csütörtök este 9 órakor kezdődik.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC