nb1.hu

A Diósgyőrt megelőzve ünnepelne feljutást az MTK-támadó

1az1-interjú Zuigeber Ákossal.

Zuigeber Ákos az U19-es vb-n elszenvedett lábtörése után mélyponton volt, de sportpszichológus segítségével sikerült magára találnia. Olyannyira, hogy idén a feljutásért küzdő MTK egyik gólfelelőse lett, amire Gera Zoltán U21-es szövetségi edző is felfigyelt. A támadó úgy érzi, a most még lépéselőnyben lévő Diósgyőrt is megelőzve NB II-es bajnokként kerülhetnek vissza az élvonalba.

„Pozitívnak kellett maradnom, hiszen, ha megtörtem volna, lehet, nem jutok el idáig” – nyilatkozta a sérüléséről az NB1.hu-nak adott 1az1-interjújában Zuigeber Ákos, aki az MTK Budapest FC legutóbbi négy bajnokiján három gólt szerzett.

Legutóbb korábbi csapatánál, Budafokon volt eredményes, a gólpasszt Németh Krisztián adta. „Minden mozdulatát belevésem a fejembe, hiszen ő is egy támadó. Mindenben próbálom őt utánozni” – fogalmazott a 20 éves támadó, akire a hírek szerint felfigyelt az U21-es válogatott szövetségi edzője, Gera Zoltán.

„Soha a pályafutásom során, sem az utánpótlásban, sem felnőttszinten nem volt ilyen” – mondta Zuigeber arról a viharról, amely miatt félbe kellett szakítani a legutóbbi bajnokijukat.

A céljairól azt mondta, szeretné megtartani remek góllövő formáját, és reméli, a Diósgyőrt is megelőzve jutnak fel majd a jelenleg második helyezett kék-fehérek az NB I-be.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC