nb1.hu

A Benfica sztárján múlhat Kerkez Milos klubváltása

Több együttes is szerződtetné a magyar válogatott hátvédet.

Február 24-én számoltunk be róla, hogy több klub, köztük a Benfica is érdeklődik Kerkez Milos iránt. A portugál Record arról számolt be, hogy a magyar válogatott hátvéd holland klubja AZ Alkmaar és a Benfica tárgyalása szintet lépett. 

“Az elmúlt hetekben felerősödött a tárgyalás az AZ Alkmaarral, valamint a csapatot 2022 január óta erősítő játékosával. A Benfica szeretné kiemelni az általa követett projekt érdemeit – a tárgyalások tulajdonképpen kötetlen beszélgetések voltak, konkrét ajánlatot nem tett a portugál klub a 19 éves magyar játékosért” – írta az oldal. 

Kerkez benficai pályafutása az oldal szerint nagyban múlhat azon, hogy sikerül-e a portugál rekordbajnoknak meghosszabbítani Grimaldo június végén lejáró szerződését. Ha az utóbbi forgatókönyv valósul meg, akkor balhátvéd után kell nézni a csapatnak. A portugálok megemlítették, hogy a Nice, a Real Sociedad és a Lazio is érdeklődik a négyszeres magyar válogatott iránt. 

Kerkez alapember az Alkmaarban, szerződése 2026 júniusáig szól klubjával. A Transfermarkt oldala 7 millió euróra becsüli a játékos értékét. 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC