nb1.hu

A BBC szakértője is díjazta Szoboszlai teljesítményét

Összeállt a forduló válogatottja.

Szombaton magyaros meccset rendeztek a Premier League-ben, mivel Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool a Kerkez Milossal felálló Bournemouth együttesét fogadta. Mindkét játékos végig a pályán volt a találkozón, amelyet a Pool 3-1-re megnyert.

A Mersey-parti sikerből alaposan kivette a részét Szoboszlai, hiszen előbb tizenegyest harcolt ki, aztán a második félidőben volt egy ígéretes lövése, amit ugyan védett a vendégek kapusa, de a kipattanót Jota gólra váltotta.

A BBC szakértője, Garth Crooks összeállította a PL második fordulójának álomcsapatát, amelybe bekerült Szoboszlai Dominik is. Crooks emlékeztetett arra, hogy a Poolban korábban olyan klasszisok viselték a nyolcas mezt, mint Sammy Lee, Brian Hall vagy Steven Gerrard. Azt szintén kiemelte, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya a meccsen gyakorlatilag az összes labdaérintésekor megmutatta, hogy milyen jó játékos.

A forduló válogatottjában egyébként a Manchester City futballistái viszik a prímet, a bajnokcsapatot Ederson, Walker és Foden személyében három labdarúgó képviseli.

Íme a második forduló álomcsapata:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC