nb1.hu

Eb: mattolta a német válogatott a skótokat – ÉLŐ ESEMÉNYKÖVETÉS

Pénteken elkezdődik a németországi Eb, este a házigazda Skócia ellen lép pályára.

Az NB1.hu-n mindennapi rovat indul az Európa-bajnokság alatt. Percről percre követésünkben a nap legfontosabb információit gyűjtjük össze, természetesen a magyar válogatott lesz a fókuszban, de a többi eseményről is megemlékezünk.

23:01 – Németország kiütötte Skóciát az Eb nyitómeccsén, az 5-1-es sikerről bővebben itt olvashat.

Hat gól, piros lap, örömünnep: német kiütéssel kezdődött az Eb

21:49: Németország 3-0-ra vezet Skócia ellen az első félidőt követően. Wirtz, Musiala és büntetőből Havertz is betalált, ráadásul a skótok Porteous kiállítása miatt megfogyatkoztak.

 

20:13 – Megtartotta utolsó sajtótájékoztatóját a svájciak elleni meccs előtt a magyar válogatott.

Magyarország-Svájc: a magyar válogatott várható kezdőcsapata

18:09 – Nagyító alatt a svájci csapat legjobbjai. Az NB1.hu legfrissebb elemzésében olyan játékosokról lehet olvasni, akikre érdemes lesz figyelni a holnapi mérkőzésen.

Elit kapusokkal és topligák passzkirályaival jön ellenünk Svájc

18:01 – Dzsudzsák helyett Szoboszlai a menő Eindhovenben? Juha Pál kollégánk küldte a képeket, melyen egy eindhoveni buszmegálló reklámfelületén focis kártyákat promótálnak – többek között a magyar válogatott csapatkapitányával.


16:54 – Nagy csapás érte a svájciakat, hiszen biztosan lemarad a magyarok elleni meccsről Steven Zuber. Vele ellentétben felépülhet a csapat gólvágója, Breel Embolo. Bővebben alább olvashat.

Nagy csapás érte a svájciakat a magyar meccs előtt, hiába tér vissza a kulcsemberük

15:36 – Az MLSZ közleményében olvasható minden fontos információ, a holnapi kölni mérkőzéssel kapcsolatban.

15:18 – Ráhangolódás a holnapi Magyarország-Svájc összecsapásra: a két válogatott egymás elleni történelme alább olvasható.

Az egymás elleni történelem jelentős magyar, a közelmúlt svájci fölényt mutat

14:50 – A pénteken este, 21.00-kor egy Németország – Skócia mérkőzéssel elstartoló labdarúgó Európa-bajnokságon egészen új szabályt vezetnek be az illetékesek, ami jó eséllyel sok játékosnak okoz majd váratlanul kellemetlen, figyelmeztetést eredményező pillanatokat. Ugyanis a rögbi szabályrendszeréhez hasonlóan ezen az Eb-n kizárólag a csapatkapitányok rendelkeznek azzal a kiváltsággal, hogy a játékvezetőhöz beszélhessenek. Ha valaki kapitányi karszalag nélkül megy oda a sporttárshoz, és kezd el reklamálni, avagy magyarázni, azonnal sárga lapot kap. Bővebben ITT.

13:26 – Gólok a nyitómeccsekről. Az esemény oldalán már összegyűjtötték az Európa-bajnokságok nyitómérkőzéseinek legszebb találatait. Vajon ma lesz „csatlakozó” vagy gól nélkül zárul a mérkőzés?

13:20 – Egy kis tájékoztató a mai nyitómeccsről. Az UEFA honlapján részletes felvezető a Németország-Skócia találkozóról ITT.

12:25 – Kerkez Milos csapata, a Bournemouth sok sikert kíván az Európa-bajnokságon szereplő játékosainak. A magyar válogatott védő mellett Ilija Zabarnyij, valamint Ryan Christie lesz ott Németországban, utóbbival akár a pályán találkozhat Kerkez, mivel Skóciát erősíti Christie.

11:58 – Séfi készen áll! A magyar válogatott középpályása hivatalos X-felületén posztolt egy képet, mely szerint már nagyon várja a holnapi Svájc elleni mérkőzést – akárcsak az egész ország.

10:37 – A skót szurkolók tegnap este bevették Münchent. A helyszíni beszámolók szerint a helyi kocsmárosoknak hosszú éjszakája volt. Mi lenne egy esetleges skót győzelem esetén ma?

9:46 – Ahogyan megszokhattuk, minden nagyobb esemény előtt a sportszergyártó cégek saját reklámot készítenek. Az Adidas és a Nike ezúttal sem tett kivételt, előbbi Jude Bellinghamre hegyezte ki a videóját, míg a Nike reklámjában Kylian Mbappé mellett az Eb-re Norvégiával nem kvalifikáló Erling Haaland, illetve a Copa Americára készülő brazil Vinicius Jr. tűnik fel.

9:33 – Raul Fuentes, a spanyol Radio Marca nemzetközi labdarúgás-szakértője szerint a magyar válogatott továbbjut csoportjából, a spanyol nemzeti tizenegy végső győzelme viszont meglepetés lenne a ma kezdődő németországi Európa-bajnokságon – nyilatkozta az MTI-nek.

9:00 – Indul az Európa-bajnokság! Az NB1.hu az elmúlt napokban több visszatekintő cikket publikált, a mai napon az előző Eb első magyar csoportmérkőzéséről írtunk. A Puskás Arénában telt ház előtt rendezett Magyarország-Portugália (0-3) találkozót összefoglaló cikket ide kattintva olvashatja. Emellett született cikk az eddig rendezett Európa-bajnokságok legnagyobb sztoriairól is.

Ronaldo hisztije, Eriksen haláltusája: felejthetetlen sztorik az eddigi Európa-bajnokságokról

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC