nb1.hu

14 perc alatt simán elintézte az ETO a Honvédot, gól nélkül zárt a Kecskemét

Három góllal mattolta szűk negyedóra alatt a Győr a kispestieket.

A Győr felkészülési meccsen 3-0-ra verte szombaton a Honvédot.

Az ETO a második félidő elején 14 perc alatt döntötte el a dolgokat. Előbb Skvarka távoli bombája talált utat a Honvéd hálójába, majd Bumba értékesített magabiztosan egy tizenegyest. Végül a 63. percben Ráska érkezett egy lecsorgóra, és a bal alsóba lőtt.

  1. Az új kispesti igazolások közül Csilus Tamás, Medgyes Zoltán, Branko Pauljevic és Sigér Ákos is a kezdőcsapatban szerepelt, Ene Kornél a kispadon foglalt helyet. A “régiek” közül Holman Dávid és Kerezsi Zalán a terhelés optimális elosztása érdekében ezúttal pihenőt kapott a szakmai stábtól.

ETO FC Győr – Budapest Honvéd 3-0 (0-0)
Győr, ETO Park.

ETO FC Győr: Gyurákovics – Vera, Szép, Keresztes, Csontos, Anton, Vingler, Skvarka, Diarra, Bumba, Lukic. 60. perctől: Ruisz – Ráska, Koncz, Krpic, Vianna, Tóth R., Riquelme, Bánáti, Boschilia, Luc, Farkas B.

Honvéd: Gyetván (Tujvel, a szünetben) – Pauljevic (Nagy Z., 69.), Szabó A. (Szabó T., 69.), Pekár (Ene, 64.), Benczenleitner (Kulbachuk) – Sigér (Simon B., 54.), Csilus (Nyitrai, a szünetben), Keresztes (Kocsis G., 69.) – Medgyes (Menyhárt, 69.), Lőrinczy (Polák, 69.), Krajcsovics (Kundrák, 69.)

Gsz.: Skvarka (49.), Bumba (51.), Ráska (63.)

Eközben a Kecskemét a szlovéniai edzőtábort a horvát élvonalban szereplő Slaven Belupo elleni felkészülési mérkőzéssel zárta le. A két együttes a klubhonlap beszámolója szerint kiegyenlített csatát vívott, melyen nem született gól.

Az edzőtábor zárásaként tekintettünk erre a találkozóra, melyre előzetesen 45 perces terhelést szántunk a játékosoknak. De ezen némileg változtatnunk kellett. Az egyetlen negatívum az, hogy Papp Milán egy korábbi problémája kiújult, ezért le is kellett cserélni. Ezzel együtt a mérkőzés elérte a célját. Agresszív, kemény csapattal találkoztunk, mely a durvább szabálytalanságoktól sem riadt vissza. Így is közelebb álltunk véleményem szerint a győzelemhez. Két gólunkat is véleményes körülmények között érvénytelenítették. Az viszont nem kérdés, hogy a második félidő elején nem kaptunk meg egy büntetőt. Sosem szeretek ezzel foglalkozni, de a mérkőzéshez most ez is hozzátartozik. El kell ismerni, hogy ellenfelünknek is volt lehetősége, de ami a lényeg, jól szolgálta a felkészülésünket a meccs. Örömteli, hogy stabilak voltunk végig az edzőtábor során hátul, s bár megvoltak helyzeteink, frissülve reményeim szerint támadásban tudtunk fejlődni. A negyedik hét is nagyon kemény lesz még, hétfőn egy, kedden kettő edzés, aztán szerdán Ausztriában vár ránk újabb nemzetközi edzőmeccs. Utána csütörtökön egy, pénteken két edzés jön, szombaton pedig két edzőmeccs zárja a hetet” – értékelt Szabó István, a Kecskemét vezetőedzője.

Slaven Belupo – Kecskeméti TE 0-0 (0-0)

Felkészülési mérkőzés

KTE: Kersák – Májer, Szűcs K., Belényesi, Katona, Kotula, Nikitscher, Kovács B., Banó-Szabó, Pálinkás, Lukács.

Csere: Nagy K., Polyák, Vágó, Meszhi, Leoni, Helmich, Zsótér, Vattay, Kovács K.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC