ZTE: megszólalt a riválistól érkező, Felcsútról is jöhet védő

További játékosok is képben vannak.

Forrás: ZTE

Az nb1.hu már a hétvégén előre jelezte, hogy a Haladás középső védője, Mocsi Attila a vasiak legnagyobb riválisához, a ZTE-hez igazol. A Haladás bejelentését már jeleztük, íme, a ZTE bejelentése, Mocsi gyors reakciójával:

„Utánpótlás-válogatott védő csatlakozik hozzánk

21 éves, remek felépítésű középhátvéd csapatunk harmadik téli érkezője. Mocsi Attila a Haladástól érkezik hozzánk, ahol fiatal kora ellenére, meghatározó tagja volt a Vas megyei együttesnek.

Mocsi a Győri ETO FC-ben nevelkedett, majd 2017-ben Fehérvárra igazolt, ahol már 18 évesen bemutatkozhatott az NB I-ben.

A hátvéd végig járta az utánpótlás-válogatottakat és jelenleg is fontos tagja a Gera Zoltán vezette U21-es együttesnek. Mocsi Attila hosszú távú, 2025-ig szóló szerződést írt alá a ZTE FC-vel.

Az aláírással kapcsolatos első gondolatait is megosztotta honlapunkkal a fiatal játékos: „Nagyon örülök, hogy itt lehetek és az NB I-ben bizonyíthatok. Bízom benne, hogy tudok élni ezzel a lehetőséggel, szeretném a csapatot segíteni. Bizakodó vagyok és nagyon várom már, hogy a csapattal edzhessek, majd ezt követően bemutatkozzak Zete-mezben.”

Névjegy:
Név:
Mocsi Attila
Születési idő: 2000. május 29.
Poszt: Középhátvéd
Eddigi klubjai: Győri ETO FC, MOL Fehérvár FC, Szombathelyi Haladás”

A ZTE azonban továbbra sem áll le, a ZTE 1920 szerint Posztobányi Patrik is a ZTE játékosa lesz, aki a Puskás Akadémia alkalmazottja, de a Csákvár NB II-es csapatában is játszott az ősszel. A 20 éves védő a Gyirmót 3-0-s legyőzése alkalmával már az NB I-ben is bemutatkozott.

És mint írtuk, két északmacedón játékos is képben van a zalaiaknál.

Legfrissebb híreink