ZTE-Kispest verekedés: Budapesten csaptak le a zalai zsaruk

Hajnalban érkeztek a rendőrök, kihallgatások voltak a kapitányságon.

Forrás:

Október 19-én, még a videók megjelenése előtt, elsőként jelezte az nb1.hu, hogy a ZTE-Honvéd mérkőzés kezdete előtt verekedés tört ki a két csapat fanatikusai között Zalaegerszegen. Azt is írtuk, hogy az egyébként nem túl jó ütemben eszmélő rendőrség nagy erőkkel fogott hozzá az érintettek felkutatásához és előkerítséhez. 

Mostanra lettek olyan fejlemények, mellyek „kézzel foghatóak”.

Az nb1.hu több forrásból is úgy értesült, hogy szerda reggel/hajnalban 4 és 5 óra között mintegy 20 zalegerszegi/Zala-megyei rendfenntartó érkezett Budapestre, akik begyűjtöttek nagyjából 25 Kispest-fanatikust az otthonaikból, akiket a lőrinci rendőrkapitányságra vittek be kihallgatásra.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - NB1.hu

 „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Honlapunk úgy értesült,a kihallgatások után mindegyik ultra távozhatott, de arról is értesültünk, hogy olyanoknak is át kellett élniük a be nem tervezett programot, akik nem is voltak ott Zalaegerszegen, de régebben aktív lelátói/utcai életet éltek.

Nem nehéz kitalálni, az ügynek még (bőven) lesz folytatása...

Legfrissebb híreink