Zalaegerszeg: brutális szurkolói üzenet az Újpestnek

Kőkemény felirat!

Forrás: ZTE 1920/Facebook (képünk illusztráció)

A ZTE és a Ferencváros szurkolói országos barátok, ez a legtöbb meccsre járó ember számára ismert. A két tábor tagjai az ellenségeken is osztoznak, köztük a zöld-fehérek hagyományosan legnagyobb riválisán az Újpesten is.

 

Honvéd-ZTE: Trónok harca a lelátón - reakciók, videók - NB1.hu

A Honvéd-ZTE meccsen több dolog is bebizonyosodott. Egyrészt az, hogy a szurkolói szubkultúra nemcsak arról szól, hogy a táborok a saját csapataikat biztatják, hanem arról is, hogy vannak ellenségeik, de barátaik/szövetségeseik is, és ha az élet úgy hozza, akkor bizony a másik segítségére sietnek.

 

A Szusza Ferenc Stadion gyepének az állapota miatt országjárásra kényszerülnek a lila-fehérek, ezúttal Zalaegerszegen fogadják ,,hazai" pályán a Puskás Akadémiát. A ZTE ultrái nem hagyták szó nélkül, hogy náluk játszik az Újpest, kemény üzenetet hagytak hátra a szektorukban a liláknak célozva.

 

Green Monsters

Köztudott tény Zalaegerszegen üzentek a dózsának...

FRISSÍTÉS, vasárnap 13.36:

Kegyetlenül visszavágott az Újpest Ultras a fradistáknak és az egerszegieknek - NB1.hu

Mint ismeretes, tegnap 182 néző előtt verte meg a Puskás Akadémia az Újpestet, méghozzá Zalaegerszegen. Azért volt ott a mérkőzés, mert a lila-fehérek pályája alkalmatlan meccsek megrendezésére, a szóba jöhető, NB I-es találkozók megrendezésére is hitelesítéssel rendelkező arénák közül meg csak az egerszegi volt szabad tegnap.

Legfrissebb híreink