Wales-Magyarország jegyárusítás: felháborodtak a magyar szurkolók

Nagyon sokan becsapva érzik magukat.

Forrás:

Tegnap este sikerült meghirdetnie az MLSZ-nek, hogy ma délelőtt 10 órától lehet megvenni a belépőjegyeket az utolsó Eb-selejtező meccsünkre, a Wales elleni idegenbeli találkozóra, potom 12 ezer forintért.

A bejelentés, azért, mert túl későn történt, hatalmas felháborodást váltott ki a drukkerek köreiben, mint mondták, nagyon sokan közülük nincsenek 0-24-ben internetet közelben, így vagy esélyük sem volt a belépők megvásárlására, vagy hatalmas áldozatot kellett hozniuk, hogy egyáltalán megpróbáljanak hozzájuk jutni. 

Volt olyan fanatikus, aki azt írta az nb1-hu-nak, hogy 24 órás műszakban reggel 8-ig dolgozott, ébren maradt még utána 2 órát, de esélye nem volt sikeresnek lenni még így sem.

Angliában élő ultra arról adott tájékoztatást, hogy fel van iratkozva az MLSZ hírlevelére, amit ottani idő szerint ma reggel 8.29-kor kapott meg, ami magyar idő szerint 9.29-et jelent, így nagyjából 31 perce maradt, hogy észbe kapjon. 

A magyarok 1600 jegyet kaptak, ami a létesítmény kapacitásának nagyjából az 5%-a, az MLSZ Facebook-oldalán többen a 10%-os határ el nem érését nehezményezik, viszont azért meg kiemelt dicséret illető a szövetséget, hogy a kommenteket nem törlik.

Angliából lett felhívva az nb1.hu figyelme arra is, hogy honfitársaink a 119, 121, 122-es szektorokban foglalhatnak majd helyet, közvetlenül a hazaiak mellett.

FRISSÍTVE, 18.44:

Wales-Magyarország: kibabráltak a magyarok a hazaiakkal - NB1.hu

Legfrissebb híreink