Wales-Magyarország: Gareth Bale miatt újra kikészültek Madridban – videó

Egyoldalúan „tájékoztatott” a világ egyik vezető sportnapilapja.

Forrás: FA Wales/Facebook

Mint ismeretes, még a pénteki, Azerbajdzsán elleni meccsük előtt arról beszélt Gareth Bale, Wales legjobb játékosa, hogy sokkal jobban szeret hazája válogatottjában futballozni, mint a Real Madridban. Walesben emiatt a megnyilvánulása miatt még nagyobb király lett, míg Madrid (egyik felében), emiatt még jobban kiakadtak a játékosra, akiről azt tartják, hogy golfozni is sokkal jobban szeret, mint a klubjáért küzdeni.

Az azeri siker után a vendégszurkolók a "Wales, golf, Madrid" rigmussal köszönték meg a világsztárnak és a válogatott többi tagjának a diadalt, akárcsak sajnos tegnap, a magyar válogatott legyőzését, ami az Eb-re való egyenes ágon történő kijutást is jelentette Wales számára.

Ezt a nótát egyébként már a Cardiffban is többször énekelték a helyi fanok a mérkőzés közben, meccs után meg pláne rázendítettek, a címszereplővel és a társaival egyetemben.

Madridban viszont ismét kikészültek emiatt. A Marca megszavaztatta az olvasóit (a világ egyik legjelentősebb sportlapjáról van szó), az eredmény szerint Gareth Bale tiszteletlen a szurkolókkal és a klubbal opciót nyert. Azt viszont nem sikerült a Marca szerkesztőségének hozzátennie, hogy a hazájával, válogatottjával és annak szurkolóival meg nem volt az! Sőt...

További lapok és újságírók véleményei szerint Bale kinevette a Real Madridot, vannak, akik szerint soha többet nem lenne szabad magára húznia a klubja mezét.

Walesben viszont még nagyobb isten lett, mégpedig azért, mert a válogatottját helyezte előtérbe, nem a klubcsapatát.

Kinek, mi a fontosabb, ugye...

Legfrissebb híreink