Vidi: hosszabbított a válogatott alapembere - reakció

Hivatalos bejelentés. 

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy 2024-ig szerződést hosszabbított  a 48-szoros magyar válogatott Fiola Attilával.  

ÍME, A FEHÉRVÁRIAK BEJELENTÉSE:

Két évvel meghosszabbította szerződését és csatlakozott Ausztriában edzőtáborozó csapatunkhoz Fiola Attila!


A magyar válogatott alapembere 2016 óta eddig 177 tétmérkőzésen lépett pályára csapatunkban, ezeken egy gólt szerzett. 2018-ban alapembere volt a Vidi harmadik NB I-es bajnokcsapatának, ugyanebben az évben az Európa Liga csoportkörébe jutott csapatunkkal. 2017-ben, 2019-ben és 2020-ban bajnoki ezüstérmet, 2021-ben bronzérmet nyert a Vidivel, a Magyar Kupát 2019-ben megnyerte, 2021-ben ezüstérmes lett. Ő klubunk történetének 48. A-válogatott játékosa.

- Örülök, hogy a Vidiben folytathatom pályafutásomat, a hetedik szezonomat kezdem a csapatban, így egyértelmű, hogy jól érzem magam itt. A júniusi válogatott mérkőzések óriási élményt jelentettek számomra, ezt követően, egy hosszú szezon végén jól jött a pihenés is. Most viszont újult erővel tértem vissza a csapathoz, és rögtön meg is kezdtem a srácokkal a felkészülést a következő idényre - nyilatkozta honlapunknak a hosszabbítás után Fiola Attila."
 

Legfrissebb híreink