Vida döntötte el az őrült meccset, megvan Lőwék első sikere - videó

Novothny ismét játszott, Kecskésék fordulatos döntetlenje.

Forrás: piast-gliwice.eu

Több magyar játékos, illetve egy magyar tréner csapata is a pályán volt vasárnap.

Lőw Zsolt a Chelsea másodedzőjeként első sikerének ünnepelhetett, hisz a londoniak 2-0-ra verték odahaza a Burnleyt, így pillanatnyilag a 7. helyen állnak a Premier League-ben.

Németországban a Freiburgból ezúttal is hiányzott bokasérülése miatt Sallai Roland (3-0-ra kaptak ki a Wolfsburg vendégeként), a Bundesliga 2-ben ellenben ismét pályára lépett Novothny Soma: a Bochum csatára bő öt percet kapott a Karlsruhe ellen, hazai környezetben 2-1-re elveszített bajnokin. A vereség ellenére a klub továbbra is a feljutást érő 2. pozícióban van a Hamburg mögött.

Svájcban a Lugano fordulatos 2-2-es döntetlent játszott a Basel vendégeként, Kecskés Ákos végigjátszotta a felsőházi rangadót. 

A nap magyar hőse Vida Kristopher volt: a Piast Gliwice 21 perc után már 3-0-s hátrányban volt a Wisla Krakkó otthonában, ám előbb még az első félidőben 3-2-re zárkóztak fel, majd a 90. percben büntetőből egyenlítettek, a 94. percben pedig a 61. perctől csereként a pályán lévő Vida lőtte a győztes gólt. A 25 éves támadónak ez volt az első találata a lengyel bajnokságban.

2021-01-31 16-54-33

FRISSÍTÉS:

HÉTFŐ, 15.32:

A magyar támadó edzője először élte át - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink