Vasas: Zalaegerszegről érkezhet a specialista

Újabb taggal bővülhet az új szakmai stáb.

Forrás:

Mint jeleztük, elkezdte a Vasas is a felkészülést az NB II-es bajnokságra, de mivel a focicsapat honlapja csupán két mondattal örvendeztette meg szokásához híven a klub követőit, ezért az nb2.hu oldalunkon részletesebb beszámolót készítettünk, Bene Ferenc tegnapi, M4 Sportos szereplésével kiegészítve. 

Specialisták érkezhetnek a Vasas szakmai stábjába is

 

Az új szakvezető ugyanis kijelentette, hogy a szakmai stábjába is speciális szakemberek érkezését javasolja majd.

És innentől kezdve már az élvonalban a bentmaradásért harcoló ZTE drukkereit is érintik az angyalföldi fejlemények. Mert arról is hírt adtunk már, hogy a zalaiak is elkezdték a felkészülést úgy, hogy 3 játékos csatlakozik hozzájuk Szlovéniából, de egy edző távozik a szakmai stábból.

Méghozzá Gaál Miklós erőnléti szakember, aki maga kérte a szerződése felbontását, a zalai klubvezetők meg elfogadták ezt. 

Az nb1.hu úgy tudja, Gaál Angyalföldre tart, ahol   Ferenczi István megüresedett helyét veszi majd át, aki Szanyó Károly irányítása alatt is a piros-kékek fizikális állapotáért felelt, de akárcsak a volt vezetőedző és a kapusedző Szűcs Lajos, az új tulajdonosi kör munkába állása után, távozott.

Mint ismeretes, Bene mellett eddig Tóth András pálya, illetve Lippai József kapusedző alkotja a Vasas szakmai stábját.

Gaálról egyébként a következő közlemény jelent meg 2017 márciusában, amikor a ZTE-hez csatlakozott:

Élő közvetítés az átigazolásokról - változások az NB I élcsapatainál - NB1.hu

 

„A 35 esztendős szakember – aki 2014-ben hagyott fel a profi futballal – a ZTE tájékoztatása szerint az ifjúsági korosztályok fitneszedzője lesz, valamint a felnőttcsapat erőnléti állapotfelméréseiért és a legmodernebb eszközök használatának kialakításáért felel.

A celldömölki születésű Gaál Miklós játékos-pályafutása a Haladásnál kezdődött, majd szerepelt Pécsen, Újpesten és Zalaegerszegen is, mielőtt előbb a portugál Marítimóhoz, majd a horvát Hajduk Splithez igazolt. 2007-től öt éven keresztül légióskodott az orosz élvonalban, volt az Amkar Perm és a Nyizsnyij Novgorod-i FK Volga tagja is. Ez idő alatt a válogatott keretig is eljutott, de a nemzeti csapatban nem lépett pályára. Oroszország után a szófiai Szlavijában játszott rövid ideig. 2013-ban hazatért, a PMFC-ben és a Kozármislenyben futballozott, ám sorozatos sérülései miatt 2014 februárjában úgy döntött, visszavonul.

Gaál 2005 tavaszán szerepelt Zalaegerszegen, a klub színeiben 11 NB I-es mérkőzésen lépett pályára.”

FRISSÍTÉS, 16.48:

Megvan a Vasas új erőnléti edzője

 

Legfrissebb híreink