Vasas: újabb szerződéshosszabbítás - részletek

Hivatalos bejelentés.

Forrás: vasasfc.hu

A Vasas közleménye:

"Szivacski Donát újabb 3 évre írt alá

Játékosunk hét éve érkezett Angyalföldre, most pedig 2025. június 30-ig írtunk alá szerződést.

Szivacski Donát 2015 júliusában, 18 évesen igazolt a Vasashoz a Kecskemét együttesétől. Első szezonjában fejlődése és a több játéklehetőség érdekében kölcsönadtuk a BFC Siófok együtteséhez, ahol a 2015-16-os szezon őszi idényében 12-szer lépett pályára kezdő játékosként, ennek köszönhetően Donátot 2016 januárjában klubunk visszahívta Angyalföldre. Fél évvel később meghosszabbítottuk szerződését, 2019 júniusában pedig újabb három és fél éves szerződést írt alá.

Donát az elmúlt hét év alatt összesen 151 bajnoki mérkőzésen játszott: ebből 43 alkalommal az NB I-ben és 108-szor az NB II-es küzdelmekben lépett pályára. 25 esztendős jobbhátvédünk a tavalyi szezonban alapembernek számított, hiszen a 38 bajnoki fordulóból 37 mérkőzésen kezdőként kapott lehetőséget.

Nagy Miklós, sportigazgató:
- Keretünkben Szivacski Donát az a játékos, aki megszakítás nélkül legrégebben viseli a Vasas Futball Club mezét. Lojalitása mellett egyre javuló teljesítményének köszönhetően, valamint a benne rejlő további potenciál reményében 2025. június 30-ig meghosszabbítottuk jelenlegi "leghűségesebb" játékosunk szerződését.

Szivacski Donát:
- Örülök, hogy sikerült szerződést hosszabbítani a klubbal, hiszen mindenképpen itt szerettem volna folytatni a pályafutásomat, főleg úgy, hogy feljutottunk az NB I-be. Remélem, hogy jól fogunk szerepelni az élvonalban, bizakodó vagyok az új szezont illetően. A célom, hogy sikeres legyen a csapat és minél többet játsszak!"

Szerda este az NB1.HU is jelezte, hogy Vida Máté is szerződést hosszabbított.

Legfrissebb híreink