Várda: megvan Grozav helyettese vagy társa?

Nyíregyházán látta a szurkoló a paksi támadót.

Forrás:

Egyik olvasónk jelentette, hogy ma Nyíregyházán látták Remili Mohamedet, a Paks támadóját. Remili az ősszel csak ötször volt kezdő a Paksban és csak egy meccsen volt végig a pályán.

Azóta olyan információi birtokába jutottunk, hogy a paksi támadó papírjai ott hevernek Nyíregyházán a megyei szövetség egyik fontos asztalán, de ez még nem jelenti azt, hogy a támadó mondjuk pont a helyi csapathoz, a Szparihoz igazolna.

Mert a megyének van ám másik csapata is, ráadásul egy osztállyal feljebb, a Kisvárda. Az a Kisvárda, melynek honlapja egyébként éppen ma jelezte, hogy a gárda 204 perce nem rúgott gólt az élvonalban. A várdaiak 16 meccsen 18 gólt lőttek, ami édeskevés, ezzel a harmadik legkevesebb gólt rúgták, náluk csak a 9. DVTK (16) és az utolsó Kaposvár (15 szerzett levesebbet).

Élő közvetítés az átigazolásokról - hazatért a Hollandiában tesztelt tehetség - NB1.hu

 

Tovább folytatva a kisvárdai szálat, újra meg kell említeni, hogy a román sajtóban hetek óta téma, hogy a gárda legjobbját, Gheorghe Grozavot már többször hírbe hozták a Ferencvárossal, ám azt, hogy a Fradi ajánlatot tett volna a támadónak, Kubatov Gábor elnök cáfolta meg sajtótájékoztatón. 

Grozav ettől még kapós, külföldről is érdeklődnek iránta, de akár megy, akár marad, a Kisvárdának mindenképpen szüksége van támadóra/támadókra.

Egyébként az átigazolási szezon eddigi legaktívabb tagja a Nyíregyháza, a klub csak ma már bejelentett 3 fontos változást...

A Paksot egyébként kerestük a fejleményekkel kapcsolatban (mivel még elméletileg az ő játékosuk Remili), ha válaszolnak, jelezzük...

Legfrissebb híreink