Vadócz Uruguayban - részletek

,,Ha Diego Forlán hív, akkor nem mondasz nemet."

Forrás: teledoce.com

Vadócz Krisztián szombaton megérkezett Uruguayba, akár már hétfőn elkezdhet edzeni a Penarol csapatával.

A montevideoi újságírók igencsak kíváncsiak voltak a magyar légiósra, így sok kérdést feltettek neki. Az érkezéséről ezt mondta el Vadócz:

,,Mindannyian tudjuk, hogy nagyszerű klub a Penarol. Ha Diego Forlán hív, akkor egyszerűen nem lehet nemet mondani. Nagy felelősség, hiszen a saját hazámat képviselem most itt Uruguayban. Szívem szerint azonnal elkezdenám a munkát."

Ezek után a Penarol mesteréről, Diego Forlánról is beszélt:

Vadócz Diego Forlán hívására Uruguayba igazolhat - NB1.hu

 

,,Mindig meglepő, amikor egy régi barát hív. Amikor megtudtam, hogy ő lett a Penarol edzője, az még jobban meglepett, de nagyon örültem neki. Még mindig játékosként tekintek rá, nem edzőként, de a valóságban máshogy mennek a dolgok. Ez egy új fejezet számára és számomra is. Nagy felelősség van a vállamon, segíteni szeretnék, amennyit csak tudok. A pozitív környezet kialakításában tudok majd tevékenyen részt venni, segítem majd a kollégáimat mindenben, bár ez légiósként nem könnyű. 

Nem csak Vadócz nem edzett a Honvéddal - NB1.hu

 

A mondandója végén megkérdezték Vadóczól, hogy játszani is fog-e, mire nevetve annyit mondott: ,,Persze, mikor van a meccsünk?"

az uruguayi média szinte már kész tényként kezeli Vadócz Krisztián Penarolhoz való igazolását, azonban a klub még hivatalosan nem erősítette meg ezt az értesülést. A Penarol az előző szezonban a második helyen végzett, a Play Off döntőben a Nacional múlta felül.

Élő közvetítés az átigazolásokról - Dzurják vezetőedző lett - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink