Újpest: meg kell előzni a még radikálisabb kiáltásokat

Supka elmondta, mit kell megtalálniuk a játékosainak.

Forrás:

Otthon a Budafok, majd idegenben a Puskás Akadémia, majd ismét otthon a Honvéd ellen is 0-0-s döntetlent játszott a Kisvárda.

Azzal, hogy a csapata nem kap gólt egy meccsen (és a többi találkozón), tuti, hogy elégedett Supka Attila, a várdaiak koronavírusból felépülve a Kispest ellen visszatért mestere, annak viszont nyilván nem örül, ha a csapata egy meccsen (és a többi találkozón), nem szerez gólt.

A Várda a középmezőny stabil tagja, ám az év utolsó hazai fellépése alkalmával, és mert a gödörben lévő Újpest az ellenfele, nem lehet más a csapat célkitűzése, mint a győzelem:

„Ebben a két napban azt tudtuk csinálni, amit bármelyik más csapat, megpróbáltuk felfrissíteni a játékosokat a következő mérkőzésre. Ennek szellemében telt el a vasárnap, a hétfő pedig arról szólt, hogy az utolsó simításokat elvégezzük, annak reményében, hogy hosszú idő után be tudjuk gyűjteni a három pontot. A lehetőségeink eddig is megvoltak, visszanézve a Budafok és a Honvéd elleni meccseket, világosan látszik, hogy megvoltak azok a százszázalékos ziccerek, amelyek révén el kellett volna a magunk javára dönteni a mérkőzéseket. A jó befejezések hiányoztak eddig, de bízunk benne, hogy a keddi mérkőzésen a játékosok megtalálják a góllövő cipőiket is, és ha ez megtörténik, akkor megszületik a győzelem is” – fogalmazta meg vágyait Supka Attila, aki hozzátette a klubhonlapnak, hogy bár az utóbbi időben a vírus miatt az Újpest összeállítása sem volt kiszámítható, azért igyekeztek a lehető legjobban felkészülni az ellenfélből.

Az Újpest bajban van, kár és felesleges is lenne tagadni, mert csak 1 ponttal előzi meg a már kieső helyen álló, szintén dicső múlttal rendelkező Honvédot.

Predrag Rogan, a lila-fehérek szakvezetője az előző fordulóban a Puskás Akadémia ellen otthon elszenvedett vereség után a következő, fontos tényezőre is felhívta a figyelmet:

„A magunk részéről pedig továbbra is arra kell koncentrálni, hogy holnap új nap jön. Javítanunk kell a hibákat és tanulni az eddigiekből.”

Az Újpest 6 meccs óta nem nyert, legutóbb még október közepén győzte le hazai pályán 1-0-ra a Mezőkövesdet, 2020 számára utolsó bajnokiján meg éppen az előbb említett Kispestet fogadja.

Nem nehéz kitalálni, ha a lilák nem szereznek legalább 3, de inkább 4 pontot a hátralévő két mérkőzésen, akkor a klub fanatikusai még erőteljesebben fognak radikális változásokért kiáltani.

A két csapat meccse 18 órakor kezdődik.

Legfrissebb híreink