nb1.hu

Újpest: magyar válogatott játékosok is kiszemeltek a Vidiből

Mindent a bennmaradásért.

Az FTC ellen, a koronavírus miatt pár edzéssel, edzőmeccs nélkül, új szakmai stábbal kapott ki az Újpest úgy, hogy végig méltó partnere volt a címvédő Ferencvárosnak, ami azt jelenti, hogy a lila-fehérek játékosai és szurkolói is kellettek ahhoz, tök élvezetes mérkőzést játsszon egymás ellen a két gárda.

Az Újpest azonban még mindig csak a 10. tabellán, ráadásul annak a Gyirmótnak lesz a vendége szombaton, mely gárda a 11. jelenleg, de ugyanannyi pontja van, mint Simon Krisztiánéknak.

Az Újpestnek tehát győznie kellene, hogy meneteljen a bennmaradás irányába, de közben a háttérben is zajlanak a tárgyalások a csapat megerősítését illetően.

Már jeleztük, hogy három játékost kinéztek maguknak  a MOL Fehérvár FC-ből, de a két legnagyobb terv a magyar válogatottban is számításba vett, a Puskás Akadémia ellen csak a kispadot koptató Fiola Attila, illetve a kapus Kovácsik Ádám, aki egyszer már szintén játszott a nemzeti csapatban, de Felcsúton szintén csere volt.

Az Újpestnél tehát van 5 fehérvári kiszemelt az NB1.HU információi szerint, de hogy a tárgyalások milyen végkimenetelt hoznak, az már nem rajtunk múlik.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek