Újabb újpestiek igazolhatnak Angyalföldre?

Zsótér például elismerte a téli megkeresést.

Forrás: ujpestfc.hu

A Vasasnál hatalmas erősítések voltak a téren, a Nagy Miklós vezette klubvezetés, az  őt megillető helyre vezetheti vissza csapatot. A ZTE sportigazgatója, Sallói István is úgy nyilatkozott a Vasasról, hogy felborította a belföldi átigazolási piacot.

Mint ahogy ismert, az NB I góllövő listájának az akkori éllovasát, Feczesin Róbertet már sikerült Újpestről Angyalföldre csábítani, ám mint korábban is megírtuk, újabb lila-fehér focisták kerülhetnek a szomszéd kerületbe.

Mint ahogyan már télen jeleztük, Zsótér Donát a Vasashoz igazolhat, de már hogy akkor is írtuk, erre legkorábban nyáron kerülhet sor. A játékos most elismerte az nso.hu-nak a piros-kékek érdeklődését, ám egyelőre csak annyit mondott biztosnak, hogy nyáron lejár a kontraktusa.

Korábban szintúgy megírtuk, hogy Zsótér mellett más újpestiek iránt is érdeklődik a Vasas. Litauszki Róbert az egyik kiszemelt, aki nyártól szintén szabadon igazolható lesz, valamint Koszta Márkot is hívják, akinek viszont nem jár le a szerződése nyáron.

A Vasas jelenleg a 3. helyen áll az NB II-ben, 7 pont a lemaradása a csapatnak a 2., már feljutó helyen álló Budafokhoz képest.

Legfrissebb híreink