Újabb országból van ajánlata Eppelnek

Nyugatra vezethet az útja. FRISSÍTVE!

Forrás: honvedfc.hu

Korábban az nb1.hu is többször beszámolt arról, hol folytathatja pályafutását Eppel Márton. A legutóbb a kazah Kajrat Almatiban futballozó, aztán a Honvédnál készülő (ám haza biztosan nem igazoló) támadóról legutóbb azt írtuk, hogy az angol másodosztályban folytathatja, hisz menedzsere, Vladan Filipovics az M4 Sportnak elmondta, azok a hírek, melyek lengyel érdeklődést sejtettek, nem igazak, a csatár iránt csak a Championshipből van érdeklődés.

Hiába várják: Eppel nem tér vissza Kispestre - NB1.hu

Forrás: Honvéd Amióta hazatért Kazahsztánból, Kispesten készül Eppel Márton, aki volt gólkirály és bajnok is a Honvéddal. Éppen emiatt szinte nincs is olyan kispesti, aki ne szeretné, hogy hivatalosan is visszatérjen korábbi sikerei színhelyére. Ám a Honvéd fanatikusainak rossz hírrel kell szolgálnunk. Vladan Filipovics, Eppel menedzsere azt mondta az M4 Sportnak, hogy a támadó nem igazol vissza Kispestre.

A Nemzeti Sport friss értesülései szerint a 28 éves játékos útja Belgiumba vezethet, és napokon bleül eldől, pontosan melyik klubhoz szerződik. Eppel célja egyértelműen az, hogy visszakerüljön a magyar válogatottba, ennek szenteli alá a következő csapatváltását. "Csak hangsúlyozni tudom, a válogatott miatt vissza kell térnem Európába. Ez a lényeg, ez a kulcs – másra nem tudok gondolni, mi lehetett a baj, miért nem számított rám a válogatott szakmai stábja, hiszen sorra lőttem a gólokat a Kajratban” - mondta korábban a Nemzeti Sportnak Eppel. 

Élő közvetítés az átigazolásokról - élvonalból igazolt a Kécske - NB1.hu

 

A 2017-es NB I-es gólkirály eddig nyolcszor ölthette magára a válogatott szerelését, gólt nem szerzett.

FRISSÍTÉS

13.37: A Nemzeti Sport megtudta, Eppelt Bernd Storck jelenlegi csapata, az élvonalban sereghajtó Cercle Bruges hívhatja.

Legfrissebb híreink