Újabb NB I-es gárdát tréfáltak meg Lipcseiék

Nem jött ki az osztálykülönbség.

Forrás:

Mezőkövesd- Soroksár  1-2  (1-0)
Mezőkövesd:
Dombó- Delea, Baranyi, Póti, Vajda- Molnár,Bertus, Iszlai, Culina (Szeles, 60.p.)- Sajbán, Dragóner. Vezetőedző: Kuttor Attila
Soroksár: Varga- Molnár (Gárdos, 46.p.), Takács, Valencsik, Pászka- Huszák (Misic, 46. p.), Gyömbér (Derekas,46.p.)- Korozmán (Novák 58.p.), Lőrinczy (Csernik, 46.p.), Kundrák (Orosz, 46.p.)- Pál (Erdélyi, 46.p.). Vezetőedző: Lipcsei Péter
gólszerző: Dragóner (21.), ill. Orosz (79. - 11-esből), Derekas (84.)
 

A Pakshoz hasonlóan a Mezőkövesd is két edzőmeccset játszik szombaton. Kuttor Attila együttese délelőtt a Soroksárral csapott össze. Íme a kövesdiek összefoglalója a mérkőzésről:

"A másodosztályú Soroksár elleni edzőmérkőzéssel indult a szombati nap a Mezőkövesd Zsóry FC számára, egy héttel a szezonnyitót megelőzően ugyanis két felkészülési meccsel hangolt a közelgő rajtra a társaság.

 

A délelőtti találkozót a Zsóry-edzőpályán rendezték, és Dragóner Filip révén sikerült is vezetést szerezni az első félidőben. Fordulás után abból a szempontból változott a játék képe, hogy a vendégek is eredményesek tudtak lenni, ráadásul nem is egyszer, amivel megfordították az eredményt.

 

Több találat nem esett, így pedig elveszítette utolsó előtti felkészülési meccsét a sárga-kék alakulat. Délután négy órától a Nyíregyházával folytatódik a nap, ezt az összecsapást ugyanakkor már a Mezőkövesdi Városi Stadionban bonyolítják le."

A gólok története:

21. perc: 1-0: Iszlai indította a védők mögé induló Dragónert, aki szerencsével ugyan, de megtartotta a labdát, majd a rövid felső sarokba bombázott.

79. perc: 1-1: Póti rántotta le Erdélyit, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt. A büntetőt Orosz laposan a bal sarokba lőtte.

84. perc: 1-2: Bal oldali kontra végén Orosz lőtte laposan középre a labdát. A hosszú saroknál Derekas becsúszva a hálóba lőtt.

 

 

Magyar válogatott játékos érkezhet Mezőkövesdre - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink