Újabb magyar válogatott futballista igazolhat az NB II-be

Hiányzik neki a játék.

Forrás: MTI

Ugrai Roland ezt a szezont a Honvédban kezdte meg. A 28 esztendős futballista 8 NB I-es meccsen jutott szóhoz a kispesti csapatban, egyetlen gólját a Diósgyőr ellen szerezte. Ezt a meccset egyébként a fővárosiak 4-2-re nyerték meg szeptember 12-én.

Aztán a Honvéd december 31-én jelezte, hogy Ugrai távozik a csapattól. A magyar válogatottban eddig 5 mérkőzésen szereplő futballista jelenleg szabadon igazolható, ám hamarosan rendeződhet a sorsa. Állítólag az NB I-be igyekvő DVSC-ben folytathatja pályafutását Ugrai. 

Tőzsér Dániel Huszti Szabolcsról és Dzsudzsák Balázsról is nyilatkozott

 

A játékos a Nemzeti Sportnak elmondta, valóban felvették vele a kapcsolatot a hajdúságiak.

 

"Nem titok, beszéltem a debreceniekkel, de konkrétum nincs az ügyemben. Jó lenne, ha minél hamarabb eldőlne a hogyan tovább, hiszen nagyon hiányzik a játék. A Honvédban december elején léptem pályára legutóbb, és miután most az NB III-ban edzek, viccesen azt is mondhatnám, a Debrecen ebből a szempontból is előrelépés lenne nekem. Jó helyre kerülnék, meglátjuk, mit hoz a következő néhány nap" - nyilatkozta Ugrai Roland.

 

A Loki jelenleg az első helyen áll a másodosztályban. A piros-fehéreknél bőven akadnak válogatott futballisták, elég csak Korhut Mihályra vagy Dzsudzsák Balázsra gondolni. Nem zárható ki, hogy ez a névsor hamarosan Ugrai Rolanddal bővül... 
 

Legfrissebb híreink